Dinerbon in Rotterdam!

dinerbon in rotterdam

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinerbon Rotterdam kopen?

Wilt u iemand met een dinerbon Rotterdam laten ontdekken? Dat kan! De Dinerbon van Diner Cadeau is in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland te besteden, en zo ook bij een groot aantal in Rotterdam. De dinerbon komt in de vorm van een plastic betaalpas (pinpasformaat) waar u een bedrag tussen de 5,- en 150,- euro op kunt laten zetten. Wanneer u de dinerbon online bestelt ontvangt u deze nu gratis in een luxe cadeaubox! Zo geeft u de ontvanger de kans om met de dinerbon Rotterdam (of een andere plaats in Nederland) te ontdekken. Wilt u het geven van de Diner Cadeau dinerbon nog specialer maken? Laat dan het geheel feestelijk inpakken of voeg een flesje heerlijke wijn toe aan de bestelling!

Bestellen

dinerbon rotterdam

Met de Diner Cadeau dinerbon Rotterdam ontdekken!

Met de dinerbon van Diner Cadeau kunt u heerlijk uit eten in het moderne Rottterdam. Van de wolkenkrabbers tot de Erasmusbrug, de Urban sfeer maakt Rotterdam tot een unieke stad in Nederland. Met de dinerbon heeft u keuze uit ruim 50 aangesloten restaurants waar u heerlijk en gezellig kunt tafelen. Doe iemand een culinaire avond in Rotterdam cadeau, of besteed uw cadeaukaart van Diner Cadeau in deze hippe stad. Overigens kunt u ook heel goed in Den Haag of Den Bosch terecht met de dinerbon. Kijk bij het restaurantoverzicht voor alle aangesloten restaurants bij u in de buurt!

U kunt met uw dinerbon Rotterdam ontdekken, maar natuurlijk ook de rest van Nederland. Er zijn meer dan 3250 accepterende restaurants door heel Nederland. Bezoek bijvoorbeeld de mooie hoofdstad Amsterdam en reis daarna af naar het pittoreske Utrecht om daar te genieten van een diner aan de werf. Eet heerlijk in de gezellige restaurants van Groningen of zak af naar het zuiden om daar bourgondisch te smullen in Tilburg of Eindhoven. Of wilt u toch niet te ver van Rotterdam uw dinerbon besteden, prik dan een vorkje in die mooie stad achter de duinen, Den Haag!