Dinerbon Rotterdam

Ga met uw dinerbon Rotterdam ontdekken!

Met de dinerbon van diner Cadeau kunt u heerlijk uit eten in het moderne Rottterdam. Van de wolkenkrabbers tot de Erasmusbrug, de Urban sfeer maakt Rotterdam tot een unieke stad in Nederland. Met de dinerbon heeft u keuze uit 42 aangesloten restaurants waar u heerlijk en gezellig kunt tafelen. Doe iemand een culinaire avond in Rotterdam cadeau, of besteed uw dinerbon van Diner Cadeau in deze hippe stad.

In welke restaurants van Rotterdam kunt u de dinerbon van diner Cadeau besteden?

 Enkele voorbeelden van restaurants die zijn aangesloten bij de dinerbon Rotterdam zijn;

Eetcafé de jonkheer – Een hip/bruin eetcafé met een ongedwongen, eigentijdse sfeer. U kunt er terecht voor een snelle hap maar ook voor een uitgebreid diner. Het menu is samengesteld met verse en eerlijke producten door creatieve koks!

Mooii eten & drinken – In de oude haven bevindt zich het restaurant Mooii. Hier kunt u terecht om modern en stijlvol te eten in het restaurant met een warme uitstraling. U kunt kiezen van een veelzijdige menukaart die met passie door de chef en zijn team is samengesteld. De basis van de keuken is Frans met invloeden vanuit de hele wereld. Er wordt zoveel mogelijk duurzame en biologische producten gewerkt.

Obba lounge - Obba Lounge Restaurant is een zeer bijzonder restaurant dat bestaat uit 40ft zeecontainers met een grote tent overkapping. Obba zit langs de Maas, aan de kade van de Rijnhaven, met een onbetaalbaar mooi uitzicht op de ondergaande zon en de skyline van Rotterdam. Geniet van de Mediterrane keuken met een Turkse touch in de vorm van Mezze’s of een verrassingsmenu. 

Met de dinerbon kunt u heerlijk uiteten in Rotterdam, maar zo ook op vele andere plekken in Nederland. Lees meer over de restaurants in en rondom Rotterdam die aangesloten zijn bij de dinerbon van Diner Cadeau.

U kunt eenvoudig een dinerbon van Diner Cadeauonline bestellen of ga langs bij een van onze vele verkooppunten en geef iemand een heerlijk avondje dineren in Rotterdam cadeau!