Met een dinerbon genieten bij de beste sterrenrestaurants!

dinnercadeau

Met Diner Cadeau kunt u nu ook eten bij verschillende sterrenrestaurants door heel Nederland. Zo tilt Diner Cadeau een etentje buiten deur naar een nóg hoger culinair level.

Ieder jaar worden er Michelin sterren toegekend aan de beste van de beste restaurants van Nederland. Een diner bij een sterrenrestaurant wordt gezien als een bijzondere ervaring en niet alleen voor de smaakpapillen. Bij een sterrenrestaurant is men er van verzekerd dat er kan worden genoten van een mooi interieur, creatieve gerechten en uitstekende bediening. Kijk nu snel bij welk sterrenrestaurant de Diner Cadeau dinerbon te besteden is!

Geef iemand een sterrendiner cadeau

Parkheuvel

Gelegen aan de Maas, biedt Restaurant Parkheuvel een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Chef-kok Erik van Loo staat aan het roer en creëert culinaire hoogstandjes met een focus op Franse keuken met moderne invloeden. Parkheuvel is bekroond met 2 Michelinsterren en heeft een welverdiende reputatie als een van de beste restaurants in Nederland.

't Amsterdammertje

In deze prachtige oud-Hollandse boerderij in Loenen a/d Vecht neemt Chef-kok/Eigenaar André Gerrits u mee op reis door de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap.

Tante Koosje

Nabij Loenen aan de Vecht vindt u Tante Koosje. Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken.

LEV

Bij LEV. by Mike geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten. In de zomer zit je extra goed in onze Beachbar aan het water of op de veranda met uitzicht over het Strandbad.

Cheval Blanc

Chef-kok Huub van der Velden is een ware kunstenaar met een eigen stijl en smaak die garant staat voor een kwalitatieve gerechten vol inspiratie!

De Burgemeester

Voor een onvergetelijke smaakervaring bent u bij Restaurant de Burgemeester in Linschoten aan het juiste adres. Klassieke gerechten met een moderne en veelal aziatische twist. Hier bent u gegarandeerd van een culinaire sensatie!

Kaatje bij de Sluis

Geïnspireerd door een legendarische gastvrouw uit de 18e eeuw, Kaatje, bezorgt Kaatje aan de Sluis al 40 jaar een culinaire beleving aan haar gasten!

Ratatouille Food and Wine

Het succesvolle Ratatouille Food and Wine van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving.

Restaurant De Leuf

De Leuf is gevestigd in een monumentale vakwerkboerderij uit het jaar 1769. Het is Limburgs dialect voor de overkapping tussen de poort en het woonhuis van een boerenhoeve 1988.

Op zoek naar een unieke locatie? Bij Restaurant Marrees kunt u zelf bepalen hoeveel gangen en wijn de revue passeren! Neem plaats en leun achterover. 

Restaurant Eden - Valkenswaard