Met een dinerbon genieten bij de beste sterrenrestaurants!

dinnercadeau

Met Diner Cadeau kunt u nu ook eten bij verschillende sterrenrestaurants door heel Nederland. Zo tilt Diner Cadeau een etentje buiten deur naar een nóg hoger culinair level.

Ieder jaar worden er Michelin sterren toegekend aan de beste van de beste restaurants van Nederland. Een diner bij een sterrenrestaurant wordt gezien als een bijzondere ervaring en niet alleen voor de smaakpapillen. Bij een sterrenrestaurant is men er van verzekerd dat er kan worden genoten van een mooi interieur, creatieve gerechten en uitstekende bediening. Kijk nu snel bij welk sterrenrestaurant de Diner Cadeau dinerbon te besteden is!

Geef iemand een sterrendiner cadeau

't Amsterdammertje

In deze prachtige oud-Hollandse boerderij in Loenen a/d Vecht neemt Chef-kok/Eigenaar André Gerrits u mee op reis door de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap.

Niven

Hier wordt u verrast met groene menu die door Niven Kunz volgens het 80/20 principe is samengesteld. Niven Kunz vindt groenten cool en na het proeven van zijn gerechten vindt u dat zeker ook!

Tante Koosje

Nabij Loenen aan de Vecht vindt u Tante Koosje. Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken.

Strandlodge

Waar u in de relaxte sfeer van de Strandlodge helemaal uwzelf kunt zijn zorgt de Chefkok er wel degelijk voor dat u zich de koning te rijk voelt met heerlijke culinaire hoogstandjes!

De Nederlanden

 Laat u in Restaurant Hotel De Nederlanden eens in de watten leggen door niemand minder dan Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team en u zult ervaren hoe een wèrkelijk fantastische maaltijd smaakt!

De Basiliek

Kom proeven van deze vernieuwende keuken zonder poespas! Chef kok Rik legt u graag in de watten met klassieke Franse smaakcombinaties die vertaald zijn naar deze tijd.

Cheval Blanc

Chef-kok Huub van der Velden is een ware kunstenaar met een eigen stijl en smaak die garant staat voor een kwalitatieve gerechten vol inspiratie!

Koriander

In het hart van het Friese Drachten ligt Restaurant Koriander. In dit warme en gastvrije restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten bereid met producten uit de regio.

De Burgemeester

Voor een onvergetelijke smaakervaring bent u bij Restaurant de Burgemeester in Linschoten aan het juiste adres. Klassieke gerechten met een moderne en veelal aziatische twist. Hier bent u gegarandeerd van een culinaire sensatie!

Kaatje bij de Sluis

Geïnspireerd door een legendarische gastvrouw uit de 18e eeuw, Kaatje, bezorgt Kaatje aan de Sluis al 40 jaar een culinaire beleving aan haar gasten!

Ratatouille Food and Wine

Het succesvolle Ratatouille Food and Wine van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving.

Restaurant De Leuf

De Leuf is gevestigd in een monumentale vakwerkboerderij uit het jaar 1769. Het is Limburgs dialect voor de overkapping tussen de poort en het woonhuis van een boerenhoeve 1988.

Restaurant Eden - Valkenswaard