Met een dinerbon Tilburg in!

dinerbon tilburg

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinerbon Tilburg kopen?

Bij meer dan 3250 restaurants door heel Nederland kunt u eten met Diner Cadeau. Maar, proef met de dinerbon Tilburg ook van de culinaire kant! Geef ook iemand een etentje in het bourgondische Tilburg cadeau. U bestelt eenvoudig online een dinerbon Tilburg met een waarde naar keuze tussen de 5,- en 150,- euro. De Diner Cadeau wordt gratis verpakt in een luxe cadeaubox waar u een eprsoonlijk bericht bij kunt laten voegen. Wilt u de ontvanger echt iets uit te pakken geven? Pak het geheel dan in in een mooie cadeauverpakking. Het geven van een dinerbon Tilburg nóg specialer maken? Bestel dan ook een lekker flesje wijn bij de Diner Cadeau om de ontvanger alvast warm te maken voor een diner in Tilburg!

Bestellen

dinerbon tilburg

Een avondje met de dinerbon Tilburg ontdekken?

Met de dinerbon Tilburg in. Daar waar een van de weinige abdijbiertjes van Nederland ‘La Trappe’ vandaan komt en men zich met carnaval vol trots ‘de kruikenzeikers’ noemt moeten mooie avonden te beleven zijn! Met de dinerbon van Diner Cadeau kunt u dan ook heerlijk uit eten bij een van de aangesloten restaurants in Tilburg en omgeving. Laat u zich vanavond nog met de Diner Cadeau onderdompelen in de bourgondische sferen van deze stad in het Zuiden en ervaar de Brabantse gezelligheid. U kunt trouwens ook in Eindhoven en Maastricht terecht met uw dinerbon. 

Wanneer u met de dinerbon Tilburg gaat ontdekken, overweeg dan zeker om te gaan eten bij Tuinhuis Culinair! In fris, modern interieur kunt u hier genieten van verse en veel huisgemaakte gerechten. Of eet in hartje centrum bij Restaurant L'Orangerie, waar u in Brabantse sferen van eten op goed niveau kunt genieten. U kunt natuurlijk ook een culinair reisje van Tilburg naar Griekenland  maken met uw dinerbon door aan te schuiven bij Taverna de Griek. Kijk welk restaurant naar uw smaak in Tilburg of omgeving zit op onze restaurantpagina.