De dinerbon in Utrecht!

dinerbon utrecht

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinerbon Utrecht kopen?

Met de Diner Cadeau dinerbon kunt u iemand een heerlijk etentje in Utrecht en omgeving geven. U kunt de dinerbon Utrecht eenvoudig online bestellen en deze wordt dan gratis verpakt in een luxe cadeaubox. Wilt u het geef-moment nog net even iets specialer maken? Dan kunt u een persoonlijk bericht bij laten voegen, het geheel laten inpakken en/of een lekkere fles wijn mee laten verzenden! Zo geeft u een cadeau waarvan u zeker weet dat de ontvanger er een goede bestemming voor vindt! De ontvanger kan met de dinerbon Utrecht in, maar natuurlijk kan de Diner Cadeau ook altijd nog meegenomen worden naar een andere plaats of stad voor een lekker etentje. 

Bestellen

dinerbon utrecht

Uit eten door heel Utrecht met de Diner Cadeau dinerbon

De dinerbon Utrecht kan besteed worden in verschillende restaurants in de stad en omgeving. Ga een hapje eten in modern eetcafé Guusjes dat een beetje verstopt zit in de Vogelenbuurt, maar ze heerlijke wisselende dagschotels van de markt en prachtige biertjes hebben. Of maakt u liever een culinair reisje van Utrecht naar de andere kant van de wereld? Lees meer over de restaurants in en rondom Utrechts stad die bij de dinerbon zijn aangesloten. U kunt zelfs in een historisch kasteel gaan eten.

Met een dinerbon Utrecht van de culinaire kant bekijken is een absolute aanrader, maar u kunt ook buiten Utrecht geweldig eten met Diner Cadeau. Er zijn ruim 3250 restaurants door heel Nederland aangesloten bij Diner Cadeau dus neem gerust die dinerbon mee wanneer u buiten de grenzen van Utrecht treed. In Rotterdam kunt u met de dinerbon genieten van de unieke urban sfeer. Besteed uw dinerbon in een vergelijkbare studentenstad als Utrecht, maar dan noordelijker, Groningen. Maar ook in steden als Amsterdam, Den Haag, Tilburg en Eindhoven is er met Diner Cadeau genoeg te proeven! Of u nu met uw dinerbon Utrecht, of een andere plaats gaat bezoeken, Diner Cadeau wenst u een smakelijk etentje!