Dinerbon Utrecht

Diner Cadeau laat met de dinerbon Utrecht zien!

De dinerbon van Diner Cadeau biedt keuze uit 26 restaurants in de stad Utrecht. Zo kunt u heerlijk eten bij los Argentinos aan de romantische werf van de Oudegracht. Of een hapje eten in modern eetcafé Guusjes dat een beetje verstopt zit in de Vogelenbuurt, maar ze heerlijke wisselende dagschotels van de markt en prachtige biertjes hebben. Eten in een restaurant waar een kind zonder moeite zijn bord leegeet? Ga dan pannenkoeken eten in De Oude Muntkelder. Lees meer over de restaurants in en rondom Utrechts stad die bij de dinerbon zijn aangesloten. 

Wilt u met zo’n dinerbon van DinerCadeau een etentje in Utrecht geven?

De ontvanger kan de dinerbon van Diner Cadeau in Utrecht uitgeven, maar uiteraard ook bij meer dan 1200 restaurants door het gehele land. De dinerbon komt in de vorm van een plastic betaalkaart met magneetstrip waardoor u zelf kunt kiezen welk bedrag tussen de €5,- en de €150,- u op de dinerbon zet. Wanneer u meer dan €150,- wilt geven dan kunt u meerdere dinerbonnen tegelijk geven. De dinerbon wordt geleverd in een luxe cadeaubox, waar u een persoonlijk berichtje bij kunt laten voegen. Maar u kunt het geven nog feestelijker maken door deze in te laten pakken in cadeaupapier. Bestel de dinerbon snel en eenvoudig online op onze bestelpagina of bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Kunt u heerlijk uiteten gaan in Utrecht omdat u de dinerbon heeft ontvangen?

U kunt bij de aangesloten restaurants in Utrecht maar óók daarbuiten betalen met de dinerbon van Diner Cadeau. Wanneer het bedrag lager is dan de waarde op uw dinerbon, dan blijft de restwaarde gewoon op de kaart staan. Andersom kunt u uiteraard ook altijd bijbetalen. U kunt met de saldochecker kijken hoeveel waarde de dinerbon nog bezit.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen het graag via het contactformulier.