Valentijnscadeau

Een dinerbon als Valentijnscadeau

Liefde gaat door de maag, en zo ook dit valentijnscadeau. Op deze dag van de geliefden gaat er niets boven een romantisch etentje bij kaarslicht! Kijk elkaar in de ogen aan, pak elkaars hand vast en proost nog eens op de liefde. Of u de dinerbon van Diner Cadeau nu aan uw eigen geliefde geeft, of aan een koppel dat wel een romantisch etentje verdient, het is een erg toepasselijk cadeau!

De dinerbonbon is er nu ook in een thema-uitgave; de Romantisch Dineren dinerbon. Dit is een themakaart die exact dezelfde mogelijkheden biedt als de dinerbon van diner Cadeau, alleen met een toepasselijkere naam en uiterlijk.

Een smakelijk Valentijnscadeau bestellen

Met Diner Cadeau krijgt u een echt feestelijk valentijnscadeau. Wanneer u de dinerbon van Diner Cadeau online bestelt krijgt u de mogelijkheid om een lekker flesje wijn bij te voegen. Tevens wordt de cadeaukaart geleverd in een luxe cadeaubox, maar kunt u er ook voor kiezen deze in te klaten pakken met cadeaupapier! Wanneer u een persoonlijke tekst opgeeft, wordt deze op een kaartje bij de dinerbon gevoegd. Op deze manier kunt u het geven van de dinerbon als valentijnscadeau zo feestelijk maken als gewenst!

Bestel Direct

Geef ook een dinerbon als..

Verjaardagscadeau

Kerstcadeau

Sinterklaas cadeau

Moederdag cadeau

Vaderdag cadeau

Afscheidscadeau