De Diner Cadeau dinerbon ook zakelijk het leukste cadeau

Dinerbon zakelijk

Een dinerbon is het ideale cadeau voor medewerkers of relaties. De ontvanger kan zelf een van de ruim 3000 aangesloten restaurants door heel Nederland kiezen om met de Diner Cadeau heerlijk uit eten te gaan.
De dinerbon bestellen

Diner Cadeau verpakken

Verpakking

De Diner Cadeau wordt standaard kosteloos in een bijpassende luxe cadeau envelop geleverd. Tegen bijbetaling kun je een luxe cadeaubon ontvangen, in plaats van de gratis envelop. Het is mogelijk om het geven van de Diner Cadeau extra feestelijk te maken. Dit kan op verschillende manieren.

De Diner Cadeau wordt standaard geleverd in een luxe cadeau envelop, en deze envelop kan worden ingepakt in feestelijk cadeaupapier.

Er is keuze uit verschillende wijnen welke bij de dinerbon van Diner Cadeau kan worden gevoegd. Er is keuze uit witte en rode wijn met variërende prijzen.

Personaliseren

restaurant cadeau zakelijk ploemers

Boodschap

In de cadeaubox van de Diner Cadeau plaatsen wij een kaartje waarop ruimte is voor een persoonlijke boodschap. Deze kan digitaal worden doorgegeven en dan zorgen wij ervoor dat deze op het kaartje komt te staan.

Bedrijfslogo

De dinerbon van Diner Cadeau kan worden opgemaakt in je eigen huisstijl of worden bedrukt met het logo van jouw bedrijf. Zo kan de Diner Cadeau zo persoonlijk worden gemaakt als gewenst.

Service

Wij kunnen goede, snelle en persoonlijke service bieden. Op het gebied van zakelijke bestellingen is er vaak veel mogelijk.

Eigen inbreng

Heb je een ander idee over een verpakking voor Diner Cadeau? Wil je Diner Cadeau op een andere wijze personaliseren? Neem contact met ons op en wij zullen ons inspannen om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Kleine oplages

Het is mogelijk om Diner Cadeau in kleine oplages te bestellen. Vraag onze medewerkers naar de voordelen van grotere bestellingen.

Neem contact met ons op

Kerst

Een Diner Cadeau als kerstcadeau

Een mooi gedekte tafel, kaarslicht, verrukkelijk eten, goed gezelschap, de lekkerste wijn.. Maar liefst 83% van de Nederlanders verheugt zich tijdens de feestdagen het meest op het kerstdiner. Dit toont aan dat voor velen dineren en de kerstdagen nauw met elkaar verbonden zijn.

Diner Cadeau als kerstcadeau

Daarom is de dinerbon van Diner Cadeau ook zo'n passend zakelijk cadeau,
want wie wordt er niet blij van om
een etentje buiten de deur te krijgen?

Direct bestellen

Geniet van de persoonlijke service

phone_guy

Wil je meer weten over de mogelijkheden in het geven van een Diner Cadeau als kerstcadeau aan jouw personeel en relaties? Neem dan contact met ons op.