De Diner Cadeau dinerbon ook zakelijk het leukste cadeau

Dinerbon zakelijk

Bedank uw collega’s, werknemers of zakelijke relaties en geef ze een Diner Cadeau! De ontvanger kan zelf een van de ruim 3250 aangesloten restaurants door heel Nederland kiezen om met de Diner Cadeau heerlijk uit eten te gaan. Diner Cadeau is het ideale cadeau om iemand te verrassen. Geschikt voor iedere gelegenheid door de verschillende verpakkingsmogelijkheden en personalisatie opties. 
Plaats nu eenvoudig een zakelijke bestelling via onze bestelpagina! Kies in stap 2 de optie voor een zakelijke bestelling. De dinerbon bestellen

Ontvang een offerte op maat binnen een uur!

Offerte op maat

  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Verzenden naar één adres of huis-aan-huis
  • Personaliseren mogelijk in eigen huisstijl, met logo of met foto.
  • Ruime keuze aan vrolijke verpakkingen
  • Bedrijven betalen achteraf op factuur
Bent u enthousiast geworden van alle mogelijkheden van Diner Cadeau als zakelijk geschenk? Of wilt u persoonlijk advies ontvangen van onze cadeauspecialisten? Vraag een offerte op maat aan en ontvang deze binnen een uur! Liever telefonisch geholpen worden? Bel naar 085 208 7018 (tussen 9.00 en 17.00 uur).

Personaliseren

Verpakkingen en wijnen

De dinerbon wordt standaard geleverd in een Diner Cadeau envelop (gratis). Wilt u toch uw cadeaukaart wat luxer inpakken? Ga dan voor de Luxe Cadeaubox (€1,99). Via de bestelmodule kunt u ook eenvoudig een flesje wijn of prosecco toevoegen of iemand extra te verrassen!

Gepersonaliseerde flyer en Cadeaukaart

In de cadeaubox van de Diner Cadeau plaatsen wij een flyer die geheel te personaliseren is. De flyer ligt boven op de cadeaukaart in de cadeaubox. Bepaal zelf de uitingen, gelegenheid en tekst en laat het door ons ontwerpen!

Uw bedrijfslogo of afbeelding gedrukt op een Diner Cadeau? Ook dit is mogelijk! Vele bedrijven gingen u al voor. Dit maakt uw geschenk persoonlijk en om niet te vergeten!

Boodschap

Bij de bestelling van Diner Cadeau voegt u eenvoudig een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger. Hier kunt u bijvoorbeeld de ontvanger op feliciteren of bedanken. Dit kost u slechts €0,99 en is makkelijk toe te voegen via onze bestelpagina.

Luxe Cadeauboxen

Wil je jouw zakenrelaties, klanten, leveranciers of werknemers iets speciaals geven? Geef een luxe cadeaubox, dit is een luxe box met daarin een Diner Cadeau, drank, chocolade of kaas. Dit luxe pakket kunnen wij ook voor je personaliseren en bezorgen! Wilt u meer weten over onze luxe cadeauboxen? Bekijk hier onze luxe zakelijke cadeauboxen.

Op het gebied van zakelijke bestellingen is er veel mogelijk. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Tel: : 085 208 7018 (tussen 9.00 en 17.00 uur)

Mail: zakelijk@diner-cadeau.nl

Zakelijk Feestdagen

Uw eigen CadeauService!

Geeft u vaker een cadeaubon aan uw collega’s, werknemers of zakelijke relaties? Wilt u altijd een geschikt cadeau in huis hebben? Maak dan kennis met CadeauService!

Met CadeauService heeft u de ideale tool om zelf cadeaukaarten op te waarderen. Dit kan zelfs al met kleine oplages, zoals één cadeaukaart!

Eigen portaal

Registreer u met uw eigen portaal, waar u alles op het gebied van geschenken kunt regelen. Bestel kosteloos lege cadeaubonnen en activeer deze gemakkelijk vanaf uw bureau, zodra u een cadeautje nodig heeft! Maak het zelfs nog persoonlijker door een gepersonaliseerde cadeaukaart uit te delen. Dit scheelt tijd, geld en moeite. Geef zelfs op het laatste moment nog een cadeaukaart, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. CadeauService is kosteloos én vrijblijvend. U betaalt alleen de waarde van de cadeaukaart.

Ontdek zelf alle mogelijkheden die CadeauService te bieden heeft!

Vraag gratis een starterspakket aan en maak kennis met de service en het gemak van Cadeauservice. Voor meer informatie, ga naar CadeauService.nl.

Ik wil een gratis starterspakket

Feestdagen

Een Diner Cadeau als cadeau tijdens de feestdagen. Bedank uw collega’s, werknemers of zakelijke relaties tijdens de feestdagen en geef ze een dinerbon van Diner Cadeau! Zet bijvoorbeeld de secretaresses extra in het zonnetje op secretaressedag of de verpleegsters op de dag van de zorg. Toon waardering voor uw werknemers en geef ze een horeca cadeaukaart op dag van de arbeid. Kortom, Diner Cadeau is het ideale geschenk tijdens de feestdagen! Lees hier alle mogelijkheden van Diner Cadeau als geschenk voor de feestdagen.

Tijdens de kerst verheugt bijna heel Nederland zich het meest op het kerstdiner. Hoe leuk is het om uw werknemers, collega’s op zakelijke relaties tijdens kerst te verrassen met een etentje buiten de deur? Diner Cadeau is het ideale zakelijke cadeau om iemand mee te verrassen!

Geniet van de persoonlijke service

phone_guy

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in het geven van een Diner Cadeau als kerstcadeau aan uw personeel en relaties? Neem dan contact met ons op via 085 208 7018 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of zakelijk@diner-cadeau.nl.