Dinerbon in Zeeland

dinerbon zeeland

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinerbon Zeeland kopen?

Diner Cadeau is dé dinerbon van Zeeland. Dus wilt u iemand verassen met een etentje in Zeeland? Bestel dan nu de dinerbon op de website! Vóór 17:00u besteld = Morgen in huis. Met de dinerbon kunt u niet alleen uit eten bij ruim 50 restaurants in Zeeland, maar bij wel méér dan 3250 restaurants door héél Nederland. De dinerbon is een plastic betaalpasje waar u als gever een bedrag op kan zetten tussen de €5,- en €150,-. De ontvanger kan daarmee heerlijk uit eten door de dinerbon te besteden bij de aangesloten restaurants in Zeeland of elders in Nederland. Het bedrag op de dinerbon hoeft niet in één keer besteed te worden. Zo kan de ontvanger vaker genieten van een etentje met Diner Cadeau. Wilt u het geven van de dinerbon nóg wat feestelijker maken? Voeg dan een persoonlijk bericht én een flesje wijn toe aan uw bestelling en laat de ontvanger alvast genieten van een voorproefje!

Bestellen

dinerbon zeeland

Zeeland ontdekken met Diner Cadeau!

Diner Cadeau is dé restaurant bon van Nederland en is ook te besteden bij ruim 50 restaurants in Zeeland! U kunt bijvoorbeeld gaan ontspannen aan het strand. Ga écht Italiaans genieten bij Trattoria La Barca. Of ga lekker Chinees eten bij Restaurant Ocean. Liever bourgondisch genieten? Ga dan eten bij Café Bistro 't Jagershuis. Naast deze 3 voorbeelden, zijn er nog ruim 50 andere restaurants in Zeeland waar u lekker kunt eten. Met de dinerbon Zeeland bezoeken brengt u dus al veel lekkers maar u kunt uiteraard de cadeaukaart ook besteden bij een van de ruim 3250 restaurants door héél Nederland. Zo zit er altijd wel een lekker restaurantje naar u smaak voor u tussen!

Waar u gaat eten, bepaalt u helemaal zelf. Wilt u eten in het Noorden van ons land? Ga dan na het bezoeken van musea, uit eten in onze mooie hoofdstad Amsterdam. Of ga na een fietstocht lekker eten in het historische Groningen. Ook in het Zuiden van ons land kunt u met de dinerbon niet alleen heerlijk eten in Zeeland maar ook in steden als Den Bosch, Tilburg, Eindhoven. Liever een dagje vertoeven in hartje Nederland? Ga uitgebreid dineren in Utrecht. Wilt u toch ergens anders eten en weet u nog niet waar? Bekijk dan het restaurantoverzicht en kies uit waar u wilt eten. Bon appétit! Vergeet uw dinerbonnen niet.