Dinerbon Amsterdam

Met welke Dinerbon Amsterdam zijn culinaire kant laat zien? 

De dinerbon van Diner Cadeau natuurlijk! De Diner Cadeau biedt u de keuze uit wel 72 restaurants in Amsterdam. Wanneer iemand een heerlijk etentje in onze prachtige hoofdstad verdient, dan geeft u met de dinerbon van de Diner Cadeau ruime keuze aan de ontvanger!

Zo kunt u op in de watten worden gelegd met een heerlijk mediterrane kaart bij restaurant Olijfje, genieten van topwijnen bij Envy aan de Prinsengracht, of de lekkerste sushi van de lopende band happen in het WTC gebouw in Amsterdam Zuid bij Sushi Time WTC. Lees meer over welke restaurants in Amsterdam en daar buiten er zijn aangesloten bij de dinerbon van Diner Cadeau op de restaurantpagina.

Eenvoudig een Dinerbon Amsterdam bestellen

U kunt snel en eenvoudig de dinerbon van Diner Cadeau online bestellen op de bestelpagina. U kunt de waarde en het aantal dinerbonnen bepalen. De dinerbon van Diner Cadeau komt in handig pinpas formaat waarop u elk gewenst bedrag tussen de €5,- en €150,- euro kunt zetten. Deze waarde kan zowel in zijn geheel maar ook in delen besteed worden. Wanneer de rekening hoger uitvalt dan de kaartwaarde, kan er uiteraard gewoon bijbetaald worden. U kunt eveneens kiezen om de dinerbon een persoonlijk tintje te geven door deze in te laten pakken en/of een persoonlijke berichtje bij de cadeaubon te laten voegen.

Wanneer u de dinerbon op werkdagen vóór 17.00 bestelt wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Mocht u de dinerbon van Diner Cadeau liever aanschaffen in een van de verkooppunten? Kijk bij de verkooppunten welke van de 2500 verkooppunten bij u in de buurt zitten.