Dinerbon kopen

Dinerbon kopen

 

  • Bij ruim 3250 restaurants te besteden 
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinerbon kopen? 

Wilt u iemand graag een etentje cadeau geven? Dan kunt u een dinerbon kopen die de ontvanger zelf kan gebruiken om te betalen in een van de ruim 3250 accepterende restaurants. De Diner Cadeau dinerbon kunt u eenvoudig online bestellen in een waarde tussen de 5,- en 150,- euro. Diner Cadeau verpakt de dinerbon gratis in een luxe giftbox. wilt u het geefmoment nog specialer maken? Dan kunt u het geheel laten inpakken in feestelijk cadeaupapier, een fles wijn bij laten voegen en een persoonlijke boodschap bij de dinerbon te plaatsen. Dus wilt u een dinerbon kopen? Dan kiest u voor Diner Cadeau!

Bestellen

Diner Cadeau bestellen

Op culinair avontuur met Diner Cadeau

Op de website van Diner Cadeau kunt u eenvoudig en snel een cadeaubon kopen waarmee u er zeker van bent dat u de ontvanger een heerlijke culinaire beleving geeft. Diner Cadeau onderscheid zich met een brede besteedbaarheid. Zo is de Diner Cadeau dinerbon te besteden bij de lekkerste sterrenrestaurants, de zonnigste strandtenten, de mooiste kasteeltjes, de gezelligste eetcafé's en de gezondste biologische restaurants! Onder de ruim 3250 acceptanten vindt u verschillende soorten etablissementen en uiteenlopende keukens. Zo heeft Diner Cadeau aangesloten restaurants naar ieders smaak. 

Maar wilt u een dinerbon kopen, dan wilt u natuurlijk ook dat de ontvanger deze in zijn/haar omgeving kan besteden. Met ruim 3250 restaurants door heel Nederland heeft Diner Cadeau een goede landelijke dekking en is er altijd een acceptant  in de buurt! Maar soms is het juist ook leuk om in een andere stad te gaan eten. Bijvoorbeeld een hapje eten in het bruisende Amsterdam, een lunch in de hofstad Den Haag, lekker dineren in de lichtstad Eindhoven, bourgondisch genieten in Tilburg of de restaurants van Utrecht ontdekken. De Nederlandse horeca biedt ontzettend veel lekkere verrassingen, dus twijfel niet om een dinerbon te kopen, en geef een culinair avontuur in eigen land cadeau!