Dinerbonnen als cadeau!

dinerbonnen

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinerbonnen kopen?

De Dinerbonnen van Diner Cadeau bestelt u gemakkelijk en eenvoudig online. Diner Cadeau heeft zich als Giftcard van het jaar 2015 op het gebied van eten en drinken bewezen als een van de beste dinerbonnen! De Diner Cadeau is te besteden in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. U kiest een bedrag tussen de 5,- en 150,- euro dat op de Diner Cadeau wordt geladen en de ontvanger kan dit bedrag dan in ''en keer of in delen besteden. Wanneer u op werkdagen voor 17.00u één of meerdere dinerbonnen bestelt, worden deze dezelfde dag verzonden. U krijgt deze standaard kosteloos geleverd in een luxe cadeaubox. Zo heeft u direct een mooi cadeau in handen. Wilt u het geef moment nog specialer maken? Laat het geheel dan inpakken in feestelijk cadeaupapier of voeg een lekker flesje wijn bij uw bestelling. Diner Cadeau, het neusje van de zalm der dinerbonnen!

Bestellen

dinerbonnen

Uit eten door heel Nederland met uw Dinerbonnen

Dinerbon kopen? Met de Dinerbonnen van Diner Cadeau kunnen de ontvangers heerlijk gaan dineren bij een van de ruim 3250 acceptanten door heel Nederland. Er kunnen meerdere Diner Cadeau dinerbonnen in een restaurant worden besteed, maar een dinerbon kan ook in meerdere restaurants besteed worden. De aangesloten restaurants bieden enorm veel variëteit. Van kasteel tot pannenkoekenhuis, van sterrenrestaurant tot strandtent. Of houdt u meer van een specifieke keuken? Met de dinnerbon van Diner Cadeau kan er genoten worden van authentiek italiaans, verfijnd frans, hip japans, stoer argentijns, kruidig indiaas en nog veel meer! Diner Cadeau heeft aanbod voor ieders smaak en iedere stijl. Kijk nu in het restaurantoverzicht waar u uw dinerbonnen kunt besteden!

Heeft u een of meerdere dinerbonnen ontvangen en heeft u wel zin in een culinaire ontdekkingstocht door het land? Laat u door Diner Cadeau inspireren! Bezoek bijvoorbeeld een van de grote steden in de randstad. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn de dinerbonnen van Diner Cadeau in veel restaurants te besteden. In deze steden zijn veel gezellige eetcafé's en kleine restaurantjes met exotischere keukens. Of zak af naar het zuiden en ontdek de culinaire kant van Brabant in Tilburg en Eindhoven. Brabantse steden hebben allerlei restaurants, maar de bourgondische sfeer is een gemene deler! Kent u Groningen niet? Dan is het tijd voor een uitje naar Groningen. Deze studenten stad heeft de leukste restaurants in de stad en omgeving. Vul de gewenste plaatsnaam of postcode in op de restaurantpagina en ontdek Nederland met de Diner Cadeau dinerbonnen!