Een Dinercheque cadeau!

dinercheque

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinercheque kopen?

Dinercheque kopen? Een dinercheque van Diner Cadeau is een handige plastic betaalpas in pinpasformaat. De gever kan kiezen welk bedrag tussen de 5,- en 150,- euro er op de dinercheque wordt geplaatst en de ontvanger kan dit bedrag in één keer of in delen aan een diner besteden. De Diner Cadeau Dinercheque kan worden besteed in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. Zo heeft de ontvanger veel keuze in de besteding van de dinercheque! U bestelt de Diner Cadeau dinercheque eenvoudig online. Bestelt u op een werkdag voor 17.00? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Bestel nu een Diner Cadeau dinercheque online en ontvang de dinercheque in een gratis luxe cadeaubox!

Bestellen

restaurant cadeaukaart

Uit eten door heel Nederland met de Dinercheque

De Diner Cadeau dinercheque kan in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland besteed worden. Maar hoe kiest u nu uw favoriete bestedingsmogelijkheid? Dat kan op verschillende manieren. Op de restaurantpagina van Diner Cadeau kunt u zien welke restaurants er zijn aangesloten. Deze kunt u filteren op de categorie naar uw smaak. Gaat u voor authentiek Italiaans? Gezond biologisch? Heerlijk Aziatisch? Gezellig eetcafe? Of besteed u uw dinercheque liever aan een diner van écht hoog culinair niveau in een sterrenrestaurant? U kunt ook lekker gaan eten aan het strand. Dit zijn slechts enkele van de categorieën in de acceptanten van de Diner Cadeau dinercheque. Ontdek wat u het meeste aanspreekt op de restaurantpagina!

Ook locatie kan van invloed zijn op uw keuze van een restaurant. Door uw postcode of plaatsnaam in te vullen op de restaurantpagina kunt u eenvoudig zien welke restaurants in uw omgeving zijn aangesloten. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om een andere plaats in Nederland te gaan ontdekken met uw dinercheque! Daal eens af naar het zuiden en ontdek daar bijvoorbeeld de leuke horeca van Eindhoven of Tilburg. Maar u kunt ook uw dinercheque meebrengen naar Zuid-Holland om daar stoer Rotterdam en hoffelijk Den Haag te proeven. Natuurlijk zijn er ook veel heerlijke accepterende restaurants in onze bruisende hoofdstad Amsterdam en nabij gelegen Domstad Utrecht. Kent u Groningen nog niet zo goed? Dan geeft uw dinercheque u een goede reden om hier de restaurants te gaan ontdekken. Eet Smakelijk!