Waarom gewoon doen als het ook bijzonder kan?

kastelen

Een ophaalbrug, een grote openhaard, de zware houten deuren, een slotgracht, kantelen, rinkelende kroonluchters en de romantiek van een gebouw dat geschiedenis ademt.. Ga ook eens uit eten alsof u van adel bent en besteed uw dinerbon bij een kasteel!

Er zijn verschillende kastelen door heel Nederland bij Diner Cadeau aangesloten waar u lekker kunt gaan eten. Van bourgondische Limburgse gerechten met ambachtelijke biertjes tot aan verfijnde gerechten bereid met biologische producten, ieder kasteel heeft een eigen categorie keuken. Kijk welke koninklijke stulpjes bij Diner Cadeau zijn aangesloten en kies uw favoriet.

Geef iemand een koninklijk diner
 
 

Kasteel Elsloo

In het zuiden van het land kunt u geweldig dineren in de romantiek van Kasteel Elsloo. Laat u verrassen met pure smaken en eerlijke ingrediënten!

Kasteel Engelenburg

Beleef de geschiedenis in kasteel Engelenburg. Hier kunt u genieten van lekker eten maar ook van de spectaculaire setting. De serre, wijnkelder, terras en lounge bij de openhaard maken uw diner tot een totaalbeleving.

Kasteeltje Hattem

In het Roermondse stadspark vind u het kleinste kasteeltje van Nederland; Kasteeltje Hattem. Ga hier eten en proef de verfijnde en verrassende gerechten uit de franse keuken met mediterrane inslag.

Kasteel Woerden

Ga met uw dinerbon langs kasteel woerden voor een vorstelijk diner in koninklijke sferen. Na een avond hier genieten wilt u eigenlijk niet meer als 'gewone burger' naar huis.

Gasterij Kasteel Terborgh

Dit Kasteel is zeker een bezoek waard (het heeft zelfs een miniatuurversie in Madurodam!). Maar proef hier vooral de echte Limburgse keuken met een stuk limburgse vlaai toe!

Kasteel Erenstein

In Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein kunt u heerlijk eten met uw dinerbon van Diner Cadeau. Lekker eten en alle pracht praal in het gebouw waar de geschiedenis nog voelbaar is, Kasteel Erenstein heeft het allemaal!

Kasteel Montfoort

Waan u voor één dag de burggraaf van Montfoort! Chefkok Jeffrey Aalsters werkt met authentieke streekproducten en neemt u mee op culinaire reis.

Kasteel Coevorden

In het restaurant van Kasteel Coevorden maken ze smaakvol gebruik van de oorspronkelijke look van het kasteel. Als het vuurtje en de vele lange kaarsen branden biedt het restaurant een bijzondere romantische sfeer.

alle restaurants