dinerkaart

Geef een dinerkaart!

dinerkaart

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera

De Dinerkaart van Diner Cadeau kan worden uitgegeven in meer dan 3250 restaurants in Nederland. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod van aangesloten restaurants op de restaurantpagina. Heeft u het prachtige oude vestingstadje Heusden in Noord Brabant al wel eens bezocht? Loop langs de oude verdedigingswerken en ga daarna lekker eten bij café-restaurant Centraal Heusden. Een dagje op stap met de kids? Dan is Hey! Pannenkoek in Amersfoort echt een aanrader. Gelegen naast een zorgboerderij en met de heerlijkste pannenkoeken van Amersfoort is uw dinerkaart hier goed besteed! Zo zijn er nog veel meer toprestaurants die de dinerkaart van Diner Cadeau accepteren bij u in de buurt, of juist op een plek die u ooit nog eens wilde bezoeken.

Bestellen

restaurant cadeaukaart

Uit eten door heel Nederland met Diner Cadeau

Wanneer u een dinerkaart van Diner Cadeau wilt geven kunt u deze aanschaffen bij een van onze verkooppunten óf snel en eenvoudig online bestellen. Kies zelf het bedrag tussen de 5 en 150 euro dat u wilt schenken en dit komt dan op de dinerkaart te staan. De kaart lijkt op een betaalpas met magneetstrip en hierdoor erg gebruiksvriendelijk. Dinerkaart gekregen? Gefeliciteerd! Kijk gelijk wat de waarde is van uw dinerkaart met de saldochecker. U heeft zelf de keuze deze waarde in één keer te besteden, maar u mag het ook in delen uitgeven. Geniet van u dinerkaart en ga zo snel mogelijk genieten van een heerlijk etentje!

Gaat u eten in een van de grote steden van Nederland? Laat u inspireren! Ga een avond smullen in onze prachtige hoofdstad AmsterdamOf breng een culinair bezoekje aan het gezellige, centraal gelegen Utrecht. Hip en happening dineren in urban RotterdamEten na een stevige strandwandeling? Geniet in die mooie stad achter de duinen, Den Haag. Lekker fietsen en daarna een etentje in het historische GroningenKlaar voor een echte bourgondische ervaring in het zuiden? Smakelijk eten in TilburgDe dinerbon besteden in de lichtstad? Ga een heerlijke avond tegemoet in Eindhoven. Hopelijk heeft u nu genoeg inspiratie voor een culinaire ontdekkingsreis. Eet smakelijk!