Geef dé dinnerbon cadeau!

restaurant cadeaukaart

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijvenbestellen makkelijk op factuur

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinnerbon kopen?

Wilt u graag iemand een keer trakteren op een heerlijk avondje uit? Dan is de Diner Cadeau Dinnerbon echt iets voor u!  Met een Dinnerbon is het mogelijk om aan te schuiven bij meer dan 3250 restaurants. Bestel op onze site één of meerdere Dinnerbonnen. Zet op de Dinnerbon een bedrag tussen 5,- en 150,- dat u cadeau wilt doen. Het is mogelijk om de Dinnerbon te laten verpakken in een giftbox met een bijbehorende flyer waar u een leuk bericht voor kan bedenken, die wij voor u op de flyer plaatsen. Wilt u de ontvanger van de Dinnerbon nog meer verwennen? Laat ons de dinnerbon dan inpakken in luxe cadeaupapier of laat een van onze lekkere wijnen bij de dinnerbon leveren. Zo kan de ontvanger direct genieten van een smaakvolle verrassing!

Bestellen

restaurant cadeaukaart

Op culinair avontuur met de Diner Cadeau Dinnerbon

Meer dan 3250 restaurants door heel Nederland waar u met uw Dinnerbon terecht kan. Met het bezit van een Dinnerbon heeft u ontzettend veel opties. U kunt naar dat lekkere restaurant bij u in de buurt gaan, maar ook uw Dinnerbonnen inzetten voor een heerlijk culinair uitstapje in een andere stad. Of u naar een plaatselijk eetcafé wil, een sterrenrestaurant of lekker authentiek Italiaans eten die keuze is helemaal aan u. Het is voor u mogelijk om uw Dinnerbon in één zitting op te maken, maar u kunt uw Dinnerbon ook besteden over meerdere restaurants! 

Gebruik uw Dinnerbon in de grootste steden van Nederland met natuurlijk de meest heerlijke restaurants! Zo kunt u met uw Dinnerbon de veelzijdigheid van Amsterdam ontdekken. Neem plaats in een van de toprestaurants in Rotterdam en ervaar de stad op een geheel nieuwe manier. Neem uw Dinnerbon mee naar een van de heerlijke strandtenten in Den Haag. Of u kunt uw hart ophalen bij een van de heerlijke restaurants van Groningen. Bent u anders helemaal klaar voor de echte zuidelijke Bourgondische belevenis? Neem dan plaats in een van de restaurants van Tilburg of Eindhoven met hun heerlijke Bourgondische keuken.