Dinerbon als eindejaarsgeschenk

dinerbon als eindejaarsgeschenk

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera

Een dinerbon als Eindejaarsgeschenk

De feestdagen en het nieuwe jaar staan voor de deur. U moet dus weer met een leuk cadeau op de proppen komen voor het personeel of relaties! Een goed zakelijk eindejaarsgeschenk is dé manier om iemand te bedanken voor het afgelopen jaar. Wat dacht u van een dinerbon? Hiermee kan de ontvanger lekker uit eten gaan bij één van de 3250+ restaurants. Het aanbod ligt verspreid over heel Nederland, dus er zit altijd wel een leuke plek in de buurt. Met een dinerbon kan uw relatie het nieuwe jaar goed beginnen met een heerlijke maaltijd! Bestel dus nu een Diner Cadeau. 

Zakelijk

Wilt u uw personeel en zakenrelaties bedanken voor het afgelopen jaar en het nieuwe jaar starten met frisse energie? Geef dan Diner Cadeau als zakelijk Nieuwjaarscadeau. Hiermee sluit u het jaar mooi af en kunt u echt uw waardering tonen. Dit cadeau kunt u helemaal naar uw eigen smaak personaliseren en u kunt er een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Bekijk hier alle andere mogelijkheden.

Bestellen

diner cadeau

Hoe werkt Diner Cadeau als Eindejaarsgeschenk?

Diner Cadeau is het ideale eindejaarsgeschenk. Deze kan besteed worden in meer dan 3000 restaurants door heel Nederland! Zo kan de dinerbon worden uitgegeven in een lekker restaurant in de buurt, of gebruikt worden tijdens een vakantie in eigen land. Met Diner Cadeau kan onder andere gegeten worden in een gezellig eetcafé, een sterrenrestaurant, een zomerse strandtent, een traditioneel Grieks restaurant en zelfs in een kasteel. Het uitgebreide netwerk van Diner Cadeau biedt een zeer ruime keus. Daarom is het ook een mooi cadeau voor de feestdagen. De dinerbon hoeft bovendien niet in één keer te worden besteed, maar kan in delen worden gebruikt.

Eten in één van de grote steden van Nederland? Een avond smullen in onze prachtige hoofdstad Amsterdam is dan zeker een aanrader. Een culinair bezoekje brengen aan het gezellige, centraal gelegen Utrecht of hip and happening dineren in urban Rotterdam is natuurlijk ook mogelijk. Eten na een stevige strandwandeling? Hij of zij kan genieten in die mooie stad achter de duinen, Den Haag. Lekker fietsen en daarna een etentje in het historische Groningen. Klaar voor een echte bourgondische ervaring in het zuiden? Dan kan er smakelijk worden gegeten in Tilburg. De dinerbon besteden in de lichtstad? Hij of zij kan een heerlijke avond tegemoet gaan in Eindhoven. Kortom, genoeg redenen om deze culinaire ontdekkingsreis cadeau te geven.