Dinerbon als eindejaarsgeschenk

dinerbon als eindejaarsgeschenk

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3000 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera

Een dinerbon als Eindejaarsgeschenk

De feestdagen en het nieuwe jaar staan voor de deur. U moet dus weer met een leuk cadeau op de proppen komen voor het personeel of relaties! Een goed zakelijk eindejaarsgeschenk is dé manier om iemand te bedanken voor het afgelopen jaar. Wat dacht u van een dinerbon? Hiermee kan de ontvanger lekker uit eten gaan bij één van de 3000+ restaurants. Het aanbod ligt verspreid over heel Nederland, dus er zit altijd wel een leuke plek in de buurt. Met een dinerbon kan uw relatie het nieuwe jaar goed beginnen met een heerlijke maaltijd! Bestel dus nu een Diner Cadeau. 

Bestellen

diner cadeau

Hoe werkt Diner Cadeau als Eindejaarsgeschenk?

De Diner Cadeau is het ideale eindejaarsgeschenk. Deze kan besteed worden in meer dan 3000 restaurants door heel Nederland! Zo kunt u de dinerbon uitgeven in een lekker restaurant bij u in de buurt, of gebruiken tijdens een vakantie in eigen land. Met de Diner Cadeau kunt u onder andere gaan eten in een gezellig eetcafé, een sterrenrestaurant, een zomerse strandtent of in een traditioneel Grieks restaurant. Het uitgebreide netwerk van Diner Cadeau biedt een zeer ruime keus. U hoeft de dinerbon bovendien niet in één keer te besteden, maar kunt deze in delen gebruiken. 

Gaat u eten in een van de grote steden van Nederland? Laat u inspireren! Ga een avond smullen in onze prachtige hoofdstad AmsterdamOf breng een culinair bezoekje aan het gezellige, centraal gelegen Utrecht. Hip en happening dineren in urban RotterdamEten na een stevige strandwandeling? Geniet in die mooie stad achter de duinen, Den Haag. Lekker fietsen en daarna een etentje in het historische GroningenKlaar voor een echte bourgondische ervaring in het zuiden? Smakelijk eten in TilburgDe dinerbon besteden in de lichtstad? Ga een heerlijke avond tegemoet in Eindhoven. Hopelijk heeft u nu genoeg inspiratie voor een culinaire ontdekkingsreis. Eet smakelijk!