Dinerbon als kerstcadeau!

dinerbon als kerstcadeau

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Een dinerbon als Kerstcadeau?

Diner Cadeau is een ideale dinerbon om als kerstcadeau te geven. Kerst draait om gezelligheid en samenzijn maar ook vaak om lekker eten. Een culinair kerstcadeau als een dinerbon sluit hier perfect op aan! De Dinerbon van Diner Cadeau is een plastic betaalpas waar u als gever een bedrag tussen 5,- en 150,- euro op kunt laten zetten. De ontvanger kan deze kaartwaarde dan besteden in een van de meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. Bestel dit smakelijke kerstcadeau nu online en ontvang de Diner Cadeau in een gratis luxe cadeaubox. Natuurlijk kunt u het geven van de kerstcadeau nóg feestelijker maken door bijvoorbeeld het geheel te laten inpakken of een fles wijn bij uw bestelling te voegen.

Zakelijk

Zoekt u iets originelers dan een Kerstpakket voor uw personeel en verrast u ook uw zakenrelaties graag tijdens de kerstperiode? Kies dan voor Diner Cadeau. Dit zakelijke Kerstcadeau kunt u makkelijk en snel bestellen, laten bezorgen en betalen op factuur. Daarnaast kunt u het helemaal naar uw smaak, stijl en zelfs met eigen logo laten creëren. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Bestellen

restaurant cadeaukaart

Smullen met het Kerstcadeau

Denkt u erover na om de dinerbon van Diner Cadeau als Kerstcadeau te schenken, maar weet u nog niet waar deze besteed kan worden? Diner Cadeau kan besteed worden bij meer dan 3250 restaurants door heel Nederland, het kan dus nog moeilijk zijn om te kiezen uit al die lekkere restaurants! Iemand kan zich laten verrassen door Diner Cadeau en wellicht op een heel verrassende plek eten met dit Kerstcadeau. Heeft de ontvanger bijvoorbeeld altijd al eens bij een sterrenrestaurant willen eten? Dan kan de dinerbon besteed worden bij een van de leukste sterrenrestaurants van Nederland. Het kan ook hoffelijk worden aangepakt door te eten in een kasteel! Er zijn verschillende prachtige kastelen aangesloten bij Diner Cadeau. Wilt u ook een dinerbon geven voor andere feestdagen, bijvoorbeeld als Sinterklaascadeau of verjaardagscadeau? Ga dan naar de bestelpagina.

Op de restaurantpagina kan er een postcode en plaatsnaam worden ingevuld, om er achter te komen welk aangesloten restaurant in de omgeving zit. Wellicht brengt dit Kerstcadeau iemand wel naar een nieuwe plek in Nederland! Zo kan iemand met Diner Cadeau gaan eten van Leeuwarden tot aan Maastricht of hij of zij zoekt een van de heerlijke bourgondische Brabantse steden als Tilburg of Eindhoven op. Voor de echte urban types is heeft Rotterdam ook een heel hip en happening aanbod van accepterende restaurants. Tijdens de zomer zijn er ook tal van leuke strandtenten om lekker te genieten van het eten en het zonnetje. Ontdek eens wat nieuws en proef de culinaire kant van een andere plaats met uw Kerstcadeau van Diner Cadeau!