Dinerbon als kerstcadeau!

dinerbon als kerstcadeau

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3000 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Een dinerbon als Kerstcadeau?

Diner Cadeau is een ideale dinerbon om als kerstcadeau te geven. Kerst draait om gezelligheid en samenzijn maar ook vaak om lekker eten. Een culinair kerstcadeau als een dinerbon sluit hier perfect op aan! De Dinerbon van Diner Cadeau is een plastic betaalpas waar u als gever een bedrag tussen 5,- en 150,- euro op kunt laten zetten. De ontvanger kan deze kaartwaarde dan besteden in een van de meer dan 3000 restaurants door heel Nederland. Bestel dit smakelijke kerstcadeau nu online en ontvang de Diner Cadeau in een gratis luxe cadeaubox. Natuurlijk kunt u het geven van de kerstcadeau nóg feestelijker maken door bijvoorbeeld het geheel te laten inpakken of een fles wijn bij uw bestelling te voegen.

Bestellen

dinerbon als kerstcadeau

Smullen met uw Kerstcadeau

Heeft u de dinerbon van Diner Cadeau als kerstcadeau gekregen en weet u nog niet zo goed waar u deze wilt gaan besteden? Diner Cadeau kan besteed worden bij meer dan 3000 restaurants door heel Nederland, het kan dus nog moeilijk zijn om te kiezen uit al die lekkere restaurants! Laat u inspireren door Diner Cadeau en wellicht gaat u op een heel verrassende plek eten met uw kerscadeau. Heeft u bijvoorbeeld altijd al eens bij een sterrenrestaurant willen eten? Besteed uw dinerbon dan bij een van de leukste sterrenrestaurants van Nederland. Of pak het hoffelijk aan en ga eten in een kasteel! Er zijn verschillende prachtige kastelen aangesloten bij Diner Cadeau. Wilt u zelf ook een dinerbon geven als bijvoorbeeld Sinterklaascadeau of verjaardagscadeau? Ga dan naar de bestelpagina.

Op de restaurantpagina kunt u uw postcode en plaatsnaam invullen om er achter te komen welk aangesloten restaurant in uw omgeving zit. Maar wellicht brengt uw kerstcadeau u wel naar een nieuwe plek in Nederland! Zo kunt u met Diner Cadeau gaan eten van Leeuwarden tot aan Maastricht of zoek een van de heerlijke bourgondische Brabantse steden als Tilburg of Eindhoven op. Voor de echte urban types is heeft Rotterdam ook een heel hip en happening aanbod van accepterende restaurants. Heeft u uw kerstcadeau bewaard tot aan de zomer? Reis dan af naar een van de strandtenten en ga daar lekker zomers eten aan zee!