Moederdag

Het leukste Moederdag cadeau!

restaurant cadeaukaart

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

 

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera

De leukste Moederdag!

Het leukste en meest originele cadeau voor Moederdag is makkelijker gekocht dan u wellicht verwacht. Geef uw moeder dit jaar eens een diner cadeaubon met Moederdag cadeau. Het leukste cadeau om uw moeder op originele wijze in het zonnetje te zetten. Dit verrassende Moederdag cadeau is al vanaf €5,- te koop (met een maximale waarde van €150,-). Een moederdag cadeau voor ieder budget dus.

Waar uw moeder ook woont er is altijd een restaurant in de buurt, waar de diner cadeaubon geaccepteerd wordt. De diner cadeaubon is door heel Nederland namelijk in meer dan 3.250 restaurants in te wisselen voor een onvergetelijke avond uit. Daarmee is de diner cadeaubon zonder twijfel het leukste Moederdag cadeau om te geven én om te krijgen!

Bestellen

Uit eten met Moederdag

Nadat u uw moeder met Moederdag heeft verrast met een diner cadeaubon, is het tijd om te bedenken waar u uit eten wil. Gaat u samen uit eten, misschien zelfs wel met Moederdag, dan is er voor elke smaak een restaurant en een keuken te vinden dat bij u past. Meer quality time samen met uw moeder doorbrengen? Gebruik de diner cadeaubon dan als een excuus voor een stedentripje in Nederland. Kies een stad uit, die u samen wilt bezoeken, en kijk op onze website welke restaurants er in die plaats beschikbaar zijn, om met uw moeder te gaan eten. Dat gaat heel eenvoudig door op de restaurantpagina een plaatsnaam in te vullen. Daarna krijgt u een overzicht van de aangesloten restaurants in de betreffende plaats. Zo eenvoudig is het.

Heeft u meer zin om met uw moeder te gaan lunchen? Ook dan kunt u met de diner cadeaubon bij verschillende restaurants door heel Nederland terecht. Kies voor de optie lunchen in het keuzemenu en laat u verrassen door de mogelijkheden. Misschien wilt u uw moeder juist laten genieten van een onvergetelijke avond. Een avond waarbij ieders smaakpapillen tot in de vezels verwend worden. Kies dan voor een van onze aangesloten sterrenrestaurants. We weten zeker dat, voor welk restaurant u ook kiest, uw moeder heerlijk uit eten gaat. Zo is er voor ieder budget, voor iedere smaak en dus voor iedere moeder wel een restaurant te vinden, waar de diner cadeaubon ingewisseld kan worden. We wensen u alvast veel plezier met het geven van uw Moederdag cadeau en uw moeder met een fantastische avond uit eten. Dit wordt zonder twijfel de leukste Moederdag die u uw moeder kunt schenken.