Nationale Dinerbon Cadeau!

restaurant cadeaukaart

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Nationale Dinerbon kopen?

De Nationale Dinerbon is te besteden bij ruim 3250 restaurants door heel Nederland. U bestelt de Nationale Dinerbon online op deze website. Bij het bestellen kunt u zelf een waarde tussen de 5,- en 150,- euro bepalen. De Nationale dinerbon van Diner Cadeau komt gratis in een luxe giftbox. wilt u het nog feestelijker maken? Dan kunt u het geheel mooi laten inpakken of er een lekker flesje wijn bij laten voegen. Geef iemand een heerlijk etentje in eigen land cadeau met de Nationale Dinerbon van Diner Cadeau!

Bestellen

restaurant cadeaukaart

Uit eten door heel Nederland met de Nationale Dinerbon

De Nationale Dinerbon kunt u uiteraard besteden door heel Nederland. Diner Cadeau heeft ruim 3250 acceptanten verspreid over alle provincies zodat iedere ontvanger in Nederland in zijn/haar eigen omgeving lekker kan gaan eten met deze Nationale Dinerbon. Daarnaast zijn de aangesloten restaurants van Diner Cadeau erg divers. Of u nu houdt van een sterrenrestaurant, hippe strandtent of een gezellig eetcafe, Japanse sushi of traditioneel italiaans, op een mooi terras of in een knus kasteel. Iedereen vind wel een bestedingsmogelijkheid naar eigen smaak! 

Met de Nationale Dinerbon is er altijd een bestedingsmogelijkheid in de buurt, maar het is ook leuk om eens een andere plaats in Nederland te gaan ontdekken met uw Diner Cadeau. Zo kunt u in Limburg eten als een koning(in) in een echt kasteel, Kunt u in de omgeving van de Loosdrechtseplassen uw Nationale Dinerbon besteden bij wel drie verschillende sterrenrestaurants en krijgt u vlakbij Den Haag de kans om te genieten van een diner met uitzicht op zee en de voeten in het zand bij een strandtent.