Over ons

Diner Cadeau: dé restaurant cadeaukaart

Diner Cadeau heeft zich in enkele jaren opgewerkt tot dé restaurant cadeaukaart. Wij zijn in 2018 t/m 2023 dan ook gekozen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Eten en Drinken! Een dergelijke prijs is voor ons geen rustig bezit. Daarom doen we er dagelijks op onze vestiging in Oosthuizen alles aan om dit niveau niet alleen vast te houden, maar zelfs te ontstijgen! Waar een aantal jaar geleden twee jonge ondernemers begonnen staat nu een team van twintig. Allemaal met verschillende achtergronden en interesses, maar met een gedeeld enthousiasme en werkplezier!

Eenvoudig en ruim besteedbaar

Met ruim 3250 restaurants in heel Nederland is Diner Cadeau met recht nationaal besteedbaar te noemen. Daarnaast hebben wij restaurants in alle segmenten van de markt: van eetcafé tot sterrenrestaurant. Daarmee bieden wij de consument met onze dinerbon een maximale keuze op het gebied van een dinerbeleving, en een zo groot mogelijke eenvoud bij het besteden van de cadeaukaart; geen extra voorwaarden!

Snelle en persoonlijke service

In onze vestiging in Oosthuizen doen wij er dagelijks met twintig collega’s alles aan om er een geslaagde dag van te maken. Dat is natuurlijk leuk voor ons, maar wat heeft u daar aan?

Bij Diner Cadeau geloven wij in maatwerk. Zo hebben wij altijd telefonisch een medewerker beschikbaar die u direct een offerte kan sturen voor uw zakelijke aanvraag. Daarnaast denken wij graag met u mee als u speciale wensen of vragen heeft. Onze werksfeer is informeel en dynamisch, maar altijd professioneel.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Diner Cadeau neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Van de fairtrade koffie die wij drinken tot onze productieketen: deze vindt al grotendeels duurzaam en verantwoord plaats.
Ook zijn wij verheugd met onze samenwerking met een aantal grote goede doelen: UNICEF, KWF Kankerbestrijding, Warchild, CliniClows, KNGF Geleidehonden, Reumafonds en Natuurmonumenten. 

Tot slot

Het zijn dit soort initiatieven die Diner Cadeau de organisatie maakt die ze is! Verfrissend, verrassend en origineel! 

Diner Cadeau: omdat uw culinaire belevenis een prachtige herinnering moet worden!

diner cadeau