Dinerbon als personeelsgeschenk

dinerbon als personeelsgeschenk

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Geef het personeel een diner naar keuze

Wilt u het personeel verrassen met een kerstcadeau of eindejaarsgeschenk? Of zoekt u een leuk bedankje of afscheidscadeau voor een werknemer? Een Dinerbon is dan toch wel het ideale cadeau. Hiermee kan de ontvanger namelijk lekker gaan dineren, lunchen of borrelen bij een locatie naar keuze. Er doen maar liefst 3250 restaurants mee! Er zit dus bij iedereen wel een leuke zaak in de buurt. Met Diner Cadeau weet u zeker dat uw personeelsgeschenk in de smaak valt. Bestel deze dinerbon dus nu met elke waarde tussen €5 en €150.

Bestellen

dinerbon als personeelsgeschenk

Restaurantaanbod verspreid door heel Nederland

De Diner Cadeau kan besteed worden in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland! Zo kunt u uw dinerbon altijd uitgeven bij een locatie bij u in de buurt. Of u kunt 'm gebruiken tijdens een culinair uitstapje naar een andere gemeente! Met de Diner Cadeau kunt u onder andere gaan eten in een knus eetcafe, een sterrenrestaurant, een strandtent in Scheveningen of in een traditioneel Frans restaurant. Het uitgebreide netwerk van accepterende restaurants biedt ontzettend veel keuze. U hoeft Diner Cadeau niet in één keer te besteden, dit kan ook in delen.

Gaat u eten in een van de grote steden van Nederland? Laat u inspireren! Ga een avond smullen in onze prachtige hoofdstad AmsterdamOf breng een culinair bezoekje aan het gezellige, centraal gelegen Utrecht. Hip en happening dineren in urban RotterdamEten na een stevige strandwandeling? Geniet in die mooie stad achter de duinen, Den Haag. Lekker fietsen en daarna een etentje in het historische GroningenKlaar voor een echte bourgondische ervaring in het zuiden? Smakelijk eten in TilburgDe dinerbon besteden in de lichtstad? Ga een heerlijke avond tegemoet in Eindhoven. Hopelijk heeft u nu genoeg inspiratie voor een culinaire ontdekkingsreis. Eet smakelijk!