Geef een Restaurant Bon!

restaurant bon

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Restaurant Bon kopen?

De Restaurant Bon van Diner Cadeau is een plastic betaalpas waar u als gever een bedrag tussen de 5,- en 150,- euro op kunt laten plaatsen. De ontvanger kan dit bedrag besteden in een van de ruim 3250 acceptanten door heel Nederland aan een heerlijk diner. De ontvanger kan er voor kiezen het gehele bedrag in een keer te gebruiken of in delen. De Restaurant Bon is eenvoudig en snel online te bestellen. Deze ontvangt u in een gratis luxe cadeaubox. Laat het geheel inpakken in inpakpapier om de verrassing nog groter te maken. Wilt u de ontvanger alvast in de sfeer brengen van een etentje? Bestel dan een van de lekkere wijnen bij de Restaurant Bon. Veel geef plezier!

Bestellen

restaurant bon

Eropuit met uw Restaurant Bon

De Restaurant Bon van Diner Cadeau kan besteed worden bij meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. Ga eens op culinaire reis in eigen land! Eet een hapje in Amsterdam of snoep eens van de urban sferen in Rotterdam. Zoek de Dom op in Utrecht en proef de gezelligheid in deze studentenstad of ga bourgondisch genieten in Tilburg. Ontdek wat de keukens in Eindhoven te bieden hebben, ga hoffelijk happen in Den Haag of dineer in het geliefde Groningen. Gebruik de Restaurant Bon  om eens op horeca-avontuur te gaan, wie weet ontdekt u uw nieuwe lievelingsrestaurant! Natuurlijk kan het ook zijn dat u de restaurantbon juist graag in de buurt wilt besteden. Vul uw plaatsnaam of postcode in op de restaurantpagina en zie waar in uw omgeving u terecht kunt met de Restaurant Bon.

Onder de meer dan 3250 restaurants die zijn aangesloten bij de Restaurant Bon zit er naar ieders smaak een restaurant tussen. Met keukens van over de hele wereld en keuzes in vlees, vis, vega, halal en ngo veel meer. Op de restaurantpagina kunt u de categorieën bekijken die u aanspreken. Bij Diner Cadeau zijn er ook enkele hele speciale categorieën die direct inspireren om met de Restaurant Bon uit eten te gaan. Heeft u bijvoorbeeld altijd al eens bij een sterrenrestaurant willen dineren? Bekijk dan nu de selectie van lekkerste sterrenrestaurants waar u met uw Restaurant Cadeaukaart kunt gaan eten. Of ga lekker aan het water eten in de zomer bij een van de zonnigste aangesloten strandtenten! Met de Restaurant Bon kan de liefhebber ook eens gaan eten in het restaurant van een van de aangesloten kastelen in Nederland. Laat u inspireren!