Restaurant Kado

Een heerlijk etentje in een Restaurant Kado geven?

Met de Diner Cadeau doet u een culinaire ervaring in een restaurant kado. Met de Diner Cadeau kan de ontvanger zelf een restaurant kiezen uit de 3250 aangesloten restaurants door heel Nederland. De Diner Cadeau is een plastic betaalpas waar u een bedrag tussen de 5 en 150 euro op kunt waarderen. Wanneer u meer wilt geven kunt u uiteraard meerdere dinerbonnen geven. Om een Diner cadeau te geven kunt u langsgaan bij een van onze landelijke verkooppunten, of u koopt snel en eenvoudig uw Restaurant Kado via onze online bestelpagina.

Tip: Bestel een lekker flesje wijn bij het Restaurant Kado. Zo maakt u het krijgen van een Diner Cadeau nog nét even iets completer!

Heeft u een lekker avondje uit in een restaurant kado gekregen?

Met de Saldochecker op de site kunt u zien hoeveel u kunt besteden met dit Restaurant Kado, en tot wanneer deze geldig is. Vervolgens kunt u op de restauarantpagina gemakkelijk inzien welke lekkere aangesloten restaurants er in uw omgeving zitten.

Tip: Wanneer de rekening lager uitvalt dan de waarde op de cadeaukaart. Geen rpobleem, de restwaarde blijft op uw Diner Cadeau staan.