Geef een restaurantbon!

restaurant cadeaukaart

 

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Restaurantbon bestellen?

Met de restaurantbon van Diner Cadeau kan de ontvanger lekker gaan eten in een van de 3250 aangesloten restaurants door heel Nederland. U kunt snel en eenvoudig online een restaurantbon bestellen. De restaurantbon van Diner Cadeau is een plastic betaalpas waar u een bedrag tussen de 5,- en 150,- euro op kunt laten zetten. De ontvanger kan deze kaartwaarde in één keer, of in delen besteden. De restaurantbon komt kosteloos in een luxe cadeaubox. Wilt u het geven van de restaurantbon iets specialer maken? Dat is geen probleem! Bij het online bestellen van de restaurantbon krijgt u de keuze om een persoonlijke boodschap bij te voegen, het geheel feestelijk in te laten pakken of zelfs om een lekker flesje wijn bij te laten voegen. Maak nu ook snel iemand blij met de lekkerste restaurantbon van Nederland!

Bestellen

restaurant cadeaukaart

Uit eten door heel Nederland met uw restaurantbon

Met de restaurantbon van Diner Cadeau kunt u heerlijke ten in een van de 3250 restaurants door heel Nederland! Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, en onder deze 3250 restaurants is ruime keuze uit keukens en categorieën. Wanneer het zomer is, of wanneer u een zomersgevoel kunt gebruiken, ga dan eten bij een van de aangesloten strandtenten. Met ruime terassen, uitzicht over zee, het strand in hand bereik geeft een strandtent toch net even een andere sfeer dan ieder ander restaurant. Of bent u een echte fijnproever? Besteed dan uw restaurant cadeaukaart bij een van de aangesloten sterrenzaken en laat u in de watten leggen.

Kiest u liever een restaurant op basis van locatie? Ga dan naar ons restaurantoverzicht en voer uw postcode of plaatsnaam in. Op deze manier ziet u direct bij welke restaurants bij u in de buurt u de restaurantbon kunt besteden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met uw restaurantbon een stedentrip in eigen land te maken! Ga hip happen in Rotterdam, een van de gezellige eetcafé's in Utrecht opzoeken, dineren in onze bruisende hoofdstad Amsterdam of hoffelijk eten in Den Haag. Buiten de randstad kunt u ook meer de bourgondische, brabantse sferen opzoeken door de restaurantbon te besteden in Eindhoven of Tilburg. De Noordelijke culinaire parel Groningen is het ook zeker een bezoek met uw restaurant bon waard. Waar u ook gaat, eet smakelijk!