Restaurantbon kopen?

U wilt een leuke restaurantbon kopen?

Wilt u een restaurantbon kopen? Dan bent u aan het juiste adres! De restaurantbon van Diner Cadeau koopt u eenvoudig en snel via onze bestelsite. De dinerbon van Diner Cadeau is een plastic betaalpas dat werkt met een magneetstrip. Hierdoor kunt u zelf een waarde kiezen tussen de €5,- en €150,-. De ontvanger heeft een eigen keuze om dit bedrag in delen, of in één keer te besteden. Met de saldochecker op de website is het mogelijk om in te zien hoeveel geld er nog op de restaurantbon staat.

Waarom een Diner Cadeau restaurantbon kopen?

Wanneer u een restaurantbon wilt kopen is er een groot aanbod van verschillende soorten restaurantbonnen. Belangrijk is natuurlijk dat de ontvanger deze bon wel op genoeg plaatsen kan uitgeven zodat de ontvanger ook keuzevrijheid heeft maar ook dichtbij huis een bestedingsmogelijkheid krijgt. De Diner Cadeau wordt geaccepteerd door meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. Kijk snel welke restaurants bij u in de buurt zijn aangesloten!

bij Dinercadeau kunt u de restauranbon kopen in een van onze landelijke verkooppunten óf in onze online shop. Wanneer u een restaurantbon online aanschaft biedt Diner Cadeau u de mogelijkheid om het geven van de bon een feestelijk tintje te geven. U heeft de mogelijkheid om een berichtje op een kaartje te laten zetten die bij de restaurantbon wordt gevoegd, de restaurantbon in te laten pakken én u heeft nu ook de mogelijkheid een lekker flesje voor bij de restaurantbon te bestellen. Zo maakt u het krijgen van een restaurantbon nét even iets specialer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via ons contactformulier.