Sinterklaascadeau kopen?

sinterklaascadeau

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bij meer dan 3000 restaurants te besteden 
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Wie zoet is krijgt.. een diner als sinterklaascadeau!

Het heerlijk avondje is gekomen maar u zoekt nog steeds een leuk sinterklaascadeau vooreen levensgenieter? Dan is de Diner Cadeau het ideale sinterklaascadeau waar u naar zoekt! Met de dinerbon van Diner Cadeau kan de ontvanger gaan eten bij een of meerdere van de ruim 3000 accepterende restaurants door heel Nederland. De Dinerbon komt in de vorm van een handige plastic betaalpas waar u als gever een bedrag tussen de 5,- en 150,- op kunt laten plaatsen. Wanneer u een dinerbon online bestelt komt deze gratis in een luxe cadeaubox. Wilt u het verrassingseffect van dit sinterklaascadeau iets vergroten? Laat het geheel dan feestelijk inpakken of voeg een lekker flesje wijn toe aan de bestelling. Zo is dit sinterklaascadeau direct klaar om de zak in te gaan! 

Bestellen

sinterklaascadeau

Smullen door heel Nederland met uw sinterklaascadeau

Heeft u een dinerbon van Diner Cadeau gekregen als sinterklaascadeau en zoekt u nu de ideale plek om deze te besteden? Diner Cadeau heeft meer dan 3000 aangesloten restaurants, dus er is ruim keuze! Diner Cadeau inspireert u graag zodat u het maximale uit uw sinterklaascadeau kunt halen. Zo kunt u het opverzicht van de aangesloten sterrenrestaurants bekijken om de dinerbon te besteden aan een diner met een Michelin ster. Of laat uzelf een een ridder, jonkvrouw, koning of barones voelen door te gaan eten in een van de kastelen die Diner Cadeau accepteren. Heeft u uw sinterklaascadeau in het winterseizoen nog niet gebruikt? Dan is het wellicht al tijd om eens de zomer op te zoeken en de dinerbon te besteden in een van de fijne strandtenten! Geef ook zelf eens een dinerbon als verjaardagscadeau of Kerstcadeau.

Door op in het restaurantoverzicht uw plaatsnaam of postcode in te vullen kunt u zien welke accepterende restaurant bij u in de buurt zit. U kunt er natuurlijk ook juist lekker op uitgaan met uw sinterklaascadeau. Zo is Diner Cadeau te besteden in de randstad in steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Maar u kunt ook lekker gaan eten in de verre hoeken van het land door neer te strijken in steden als Maastricht, Groningen of Leeuwarden. Bent u meer het bourgondische type? Neem uw sinterklaascadeau dan mee naar de gezellige Brabantse steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Ontdek eens wat nieuws en proef de culinaire kant van een andere plaats met uw sinterklaascadeau van Diner Cadeau!