Pepernoten

Sinterklaascadeau kopen?

sinterklaascadeau

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Wie zoet is krijgt.. een diner als Sinterklaascadeau!

Het heerlijk avondje is gekomen maar u zoekt nog steeds een leuk sinterklaascadeau voor een levensgenieter? Dan is de Diner Cadeau het ideale sinterklaascadeau waar u naar zoekt! Met de dinerbon van Diner Cadeau kan de ontvanger gaan eten bij één of meerdere van de ruim 3250 aangesloten restaurants door heel Nederland. De Dinerbon komt in de vorm van een handige plastic betaalpas, waar u als gever een bedrag tussen de €5,- en €150,- op kunt laten plaatsen. Wanneer u een dinerbon online koopt, komt deze gratis in een luxe cadeaubox. Wilt u het verrassingseffect van dit sinterklaascadeau iets vergroten? Laat het geheel dan feestelijk inpakken of voeg een lekker flesje wijn toe aan de bestelling. Zo is dit sinterklaascadeau direct klaar om de zak in te gaan! 

Zakelijk

Viert u met uw werknemers Sinterklaas of zoekt u nog een leuk Sinterklaascadeau voor uw zakenrelaties? Ook dan is Diner Cadeau hét perfecte zakelijke Sinterklaascadeau. U kunt ‘m zelfs laten personaliseren met uw eigen logo en huisstijl. Daarnaast is er een ruime keuze uit vrolijke verpakkingen en betaalt u gemakkelijk op factuur. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Bestellen

sinterklaascadeau

Smullen door heel Nederland met dit sinterklaascadeau

Wilt u deze dinerbon van Diner Cadeau als Sinterklaascadeau geven, maar bent u nog benieuwd naar waar dit cadeau precies te besteden is? Diner Cadeau heeft meer dan 3000 aangesloten restaurants, dus er is ruim keuze! U kunt in het overzicht van de aangesloten sterrenrestaurants bekijken, waar de dinerbon kan worden besteed aan bijvoorbeeld een diner met een Michelin ster. Of laat iemand zich een ridder, jonkvrouw, koning of barones voelen door te gaan eten in een van de kastelen die Diner Cadeau accepteren. Is dit Sinterklaascadeau in de winter niet gebruikt? Dan is het wellicht al tijd om eens de zomer op te zoeken en de dinerbon te besteden in een van de fijne strandtenten! Geef ook eens een dinerbon voor andere feestdagen, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of Kerstcadeau.

Door in het restaurantoverzicht een plaatsnaam of postcode in te vullen, is te zien welke accepterende restaurants er in de buurt zitten. Met dit Sinterklaascadeau is het natuurlijk ook juist lekker om erop uit te gaan. Zo is Diner Cadeau te besteden in de randstad in steden als AmsterdamUtrechtRotterdam en Den Haag. Maar er kan ook lekker worden gegeten in de verre hoeken van het land door neer te strijken in steden als MaastrichtGroningen of Leeuwarden. Voor de meer bourgondische types is het mogelijk dit Sinterklaascadeau mee te nemen naar de gezellige Brabantse steden TilburgEindhoven en Den Bosch. Ontdek eens wat nieuws en proef de culinaire kant van een andere plaats met uw sinterklaascadeau van Diner Cadeau!