Vaderdag Cadeau

Een dinerbon is hét ideale Vaderdagcadeau

Als u op zoek bent naar een leuk Vaderdagcadeau, belandt u snel in een eindeloze zoektocht. U wilt natuurlijk wel met een origineel cadeau voor de (vader)dag komen! De dinerbon van Diner Cadeau is het ideale Vaderdagcadeau voor alle vaders. Met deze cadeaubon geeft u een heerlijk culinair avondje uit om deze vaderdag te vieren, want u kunt 'm besteden aan een lunch of diner in een restaurant naar keuze. Uw vader kan lekker achterover leunen, wordt op zijn wenken bediend en krijgt heerlijk eten en drinken voorgeschoteld. Wat wil een man nog meer?! 

Met de dinerbon van Diner Cadeau als vaderdagcadeau kan hij zelf kiezen waar en wanneer hij lekker wilt gaan dineren. Met meer dan 3250 aangesloten restaurants in heel Nederland is er altijd een leuke bestedingsmogelijkheid in de buurt. De dinerbon is een plastic betaalpas waar u een bedrag naar keuze tussen de €5,- en €150,- op kunt laten zetten. Overigens mag uw vader zelf bepalen of hij zijn Vaderdagcadeau in één keer uitgeeft of in delen. Met de saldochecker kan hij zien hoeveel waarde de dinerbon nog heeft. Deze Vaderdag kunt u echt even de blits maken met de dinerbon!

Vaderdagcadeau online kopen

Wilt u de dinerbon van Diner Cadeau graag als Vaderdagcadeau geven? Gefeliciteerd, u kunt de plank onmogelijk mis slaan met dit cadeau! Fijn is ook dat u de dinerbon online kunt bestellen. Wanneer u de bestelling online doet, zijn er enkele manieren om deze nog nét iets feestelijker te maken. Zo kunt u het Vaderdagcadeau professioneel in laten pakken in een cadeaubox en cadeaupapier. Een persoonlijk berichtje van u en/of een lekkere fles wijn makt het af! Als u de dinerbon op werkdagen vóór 17.00 bestelt, wordt deze dezelfde dag nog met Post NL verstuurd. Zo haalt u een Vaderdagcadeau eenvoudig en snel in huis!

Bestel Direct

Geef ook een dinerbon als..

Moederdag cadeau

Kerstcadeau

Sinterklaas cadeau

Verjaardagscadeau

Valentijnscadeau

Afscheidscadeau