Diner Cadeau Valentijn

Dinerbon als valentijnscadeau!

restaurant bon

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Geef uw liefje een dinerbon voor valentijn!

Wilt u uw vriendin verrassen met een dinerbon om lekker samen uiteteten te gaan? Een Dinerbon is dan toch wel het ideale cadeau. Hiermee kunnen jullie namelijk lekker gaan dineren, lunchen of borrelen bij een locatie naar keuze. Er doen maar liefst 3250 restaurants mee! Er zit dus bij iedereen wel een leuke zaak in de buurt. Met Diner Cadeau weet u zeker dat uw valentijnscadeau in de smaak valt. Bestel deze dinerbon dus nu met elke waarde tussen €5 en €150.

Bestellen

dinerbon als personeelsgeschenk

Uit eten door heel Nederland met Diner Cadeau

Op de dag van de liefde, is er niets zo romantisch als een etentje bij kaarslicht. De dinerbon van Diner Cadeau is het perfecte cadeau voor uw geliefde of een koppel dat wel een romantisch etentje verdient. De nieuwe themakaart, de Romantisch Dineren dinerbon, biedt dezelfde mogelijkheden als de reguliere dinerbon met een passende naam en uitstraling. Bestel de dinerbon online en voeg een lekkere fles wijn toe of kies voor een luxe cadeaubox met cadeaupapier. Voeg ook een persoonlijke tekst toe en maak het geven van de dinerbon een feestelijke ervaring.

De Diner Cadeau kan besteed worden in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland!  Zo kunt u altijd met uw liefde gaan eten bij u in de buurt! Ga romantisch dineren aan het water bij restaurant Saffraan in Utrecht. Of breng een romantisch bezoekje aan een restaurant aan het strand met uw dinerbon! Strandrestaurant de Waterreus in Scheveningen is 365 dagen per jaar geopend voor een romantisch avondje met elkaar! De dinerbon besteden in de lichtstad? Ga een heerlijke avond tegemoet in Eindhoven. Hopelijk heeft u nu genoeg inspiratie voor een culinaire ontdekkingsreis. Eet smakelijk!