background

Heerlijk Verjaardagscadeau!

restaurant cadeaukaart

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Een Dinerbon als Verjaardagscadeau?

Diner Cadeau is een dinerbon in de vorm van een plastic betaalpas. Wanneer u een dinerbon bestelt als verjaardagscadeau kunt u een bedrag plaatsen tussen de 5,- en 150,- euro. Met dit bedrag kan de jarige gaan eten bij een van de ruim 3250 aangesloten restaurants. U geeft dus een heerlijk diner als verjaardagscadeau waar de jarige zelf een keuze kan maken in welk restaurant en op welk moment er gegeten gaat worden. Bestel de Diner Cadeau als verjaardagscadeau online ontvang de dinerbon in een gratis luxe cadeaubox. Wilt u het verjaardagscadeau nét even iets extra's meegeven? Laat het geheel dan inpakken of bestel er een van onze topwijnen bij. Diner Cadeau, het lekkerste verjaardagscadeau van Nederland!

Bestellen

restaurant cadeaukaart

Lekker smullen met uw Verjaardagscadeau!

U heeft een diner Cadeau als verjaardagscadeau gekregen en nu gaat u een restaurant uitzoeken om deze te besteden? De Diner Cadeau is in ruim 3250 restaurants door heel Nederland te besteden aan een diner. U hoeft alleen maar te bedenken in wat voor restaurant u zou willen eten. Zo kunt u met uw verjaardagscadeau bijvoorbeeld de smaakpupillen echt laten verrassen bij een van de aangesloten sterrenrestaurants. Of bezoek een van de aangesloten strandtenten voor een echt zomers etentje met uitzicht op zee! Graag dineren met een historisch tintje? Er zijn verschillende kastelen waar u kunt gaan eten met uw verjaardagscadeau. Zoek een van deze categorieën op in de restaurantpagina of selecteer een andere categorie naar keuze.

Op de restaurantpagina kunt u ook uw plaats of postcode invullen en zo snel zien welke aangesloten restaurants bij u in de omgeving zitten. Zo kunt u met uw verjaardagscadeau nog eens een lekker restaurant bezoeken bij u in de buurt. Uiteraard kan het ook zo zijn dat nu u een Diner Cadeau als verjaardagscadeau heeft gekregen, dit u inspireert om de keuken van andere plaatsen in Nederland te ontdekken. U kunt zoeken op de plaatsnaam van uw komende vakantie adres, of van het mooie dorpje waar u altijd al eens wilde kijken of u kunt gewoon met ogen dicht door de lijst van acceptanten scrollen en dan prikken. Of brengt uw verjaardagscadeau u in een van de mooie steden die ons land te bieden heeft? Ga lekker eten in de randstad steden zoals Utrecht, Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. Of bezoek het juist eens een andere stad zoals Groningen, Tilburg of Eindhoven. Eet smakelijk!