Bariloche Steak & Burger

Dinerbon Amsterdam Bariloche Steak & Burger
Adres
Reguliersdwarsstraat 8
1017 BM Amsterdam
Telefoon
020 6250592
Dinerbon Amsterdam Bariloche Steak & Burger
Dinerbon Amsterdam Bariloche Steak & Burger
Dinerbon Amsterdam Bariloche Steak & Burger

Houdt u van spareribs of andere Zuid-Amerikaanse lekkernijen? Breng dan eens een bezoek aan restaurant Barilocke Steak & Burger. Deze eetgelegenheid is gevestigd aan de Reguliersdwarsstraat in de Amsterdamse grachtengordel, niet ver van het Rembrandtplein. Uitermate geschikt voor een lekkere onderbreking van het shoppen of een gezellige inleiding van een avondje stappen. Hier kunt u terecht voor het nuttigen van een heerlijke Argentijnse maaltijd. Kiest u voor een malse steak of toch voor een sappige burger? Het goede nieuws is dat u hier uw Dinerbon kunt besteden.

Uniek aan restaurant Barilocke Steak & Burger is de verrassende menukaart. Daarop vindt u heerlijke voorgerechten zoals nachos, ensalada mozzarella en de bekende empanadas. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een lekkere carbonada, een goedgevulde Argentijnse soep. Als hoofdgerecht heeft u de keuze uit onder andere spareribs en een ruim aanbod aan steaks en burgers. Wilt u uw burger rauw, medium of doorbakken? Alle Argentijnse specialiteiten zijn scherp geprijsd, maar u bent nog voordeliger klaar met uw Dinercheque. Bestel ook een of meerdere ‘guarniciones’ (bijgerechten) om uw maaltijd helemaal compleet te maken. Vooral bij de kids vallen de frietjes in de smaak. De kans is groot dat u kiest voor een ‘papa asada’, een gepofte aardappel gevuld met zure room.

Het interieur van restaurant Barilocke Steak & Burger is trendy en modern. Er is wifi in het restaurant aanwezig. De producten van deze horecagelegenheid zijn van hoge kwaliteit, want er wordt gewerkt met kwaliteitsvlees uit Argentinië. Kortom, Barilocke Steak & Burger is dé plek om gezellig met vrienden of familie uit eten te gaan en uw Dinerbon te besteden. Geniet van uw maaltijd onder het genot van een goed glas Argentijnse wijn en laat u verrassen door de vriendelijke bediening. Ze zijn 7 dagen per week geopend: op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 12:00 tot 23:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 23:30 uur. Reserveren en bestellen kunt u eenvoudig online. Dit restaurant accepteert de Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10