Bemisal Curry House

Dinerbon Amsterdam Bemisal Curry House
Adres
Bonairestraat 53
1058 XD Amsterdam
Telefoon
06 84320166

Bemisal Curry House - Waar Gastvrijheid en Indiase Smaaksensaties Samenkomen

Welkom bij Bemisal Curry House, waar wij er altijd naar streven om onze klanten als koningen te bedienen. Ons restaurant bevindt zich op Bonairestraat 53H, op slechts enkele meters afstand van Surinaamplein. Zodra u binnenstapt, wordt u verwelkomd door een prachtige ambiance die u meeneemt naar het oeroude Indiase hof, waar de kruidige en geurige smaken van de Indiase keuken uw zintuigen prikkelen.

Naast een uitgebreid aanbod aan vlees- en visgerechten, bieden wij ook een grote variëteit aan vegetarische en veganistische gerechten. Van zachte tot krokante texturen, van mild gekruid tot pittig, van droog tot sappig, wij hebben voor ieder wat wils, gebaseerd op hun individuele eetvoorkeuren. Elk gerecht wordt met zorg bereid, gebruikmakend van de meest verse ingrediënten.

Bij Bemisal Curry House heten we u van harte welkom. Laat u verrassen door onze authentieke Indiase gerechten die uw smaakpapillen doen dansen van genot. Kom langs en ervaar de warme gastvrijheid en onvergetelijke culinaire ervaring die wij te bieden hebben.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10