Eetcafé 100% Zuidoost

Dinerbon Amsterdam Eetcafé 100% Zuidoost
Adres
Bijlmerplein 367B
1102DK Amsterdam
Telefoon
020 6912593
Dinerbon Amsterdam Eetcafé 100% Zuidoost
Dinerbon Amsterdam Eetcafé 100% Zuidoost

Eetcafé 100% Zuidoost is naar eigen zeggen het gezelligste plekje in Zuidoost. Je vindt dit horecabedrijf in Winkelcentrum de Amsterdamse Poort aan het (kleine) Bijlmerplein 367B op zo’n 5 minuten loopafstand van Station Bijlmer ArenA. Het etablissement is voorzien van een aangenaam lichte, moderne en uitnodigende inrichting waardoor je er gegarandeerd graag binnenstapt voor een heerlijk hapje en drankje. Daarnaast beschikt het eetcafé over een van de straat afgeschermd terras waar je op fraaie lente- en zomerdagen relaxt van je bestelde consumpties kunt genieten terwijl de drukte van het winkelende publiek aan je voorbij trekt. Je kunt het tegoed van je dinerbon of dinercheque elke dag van de week bij Eetcafé 100% Zuidoost besteden. Van maandag tot en met zaterdag kun je er vanaf 9 uur ‘s morgens terecht en op zondag vanaf 12 uur ‘s middags.

Omdat het etablissement elke dag pas op het middernachtelijk uur of later sluit kun je er zowel voor een heerlijke lunch als voor een smakelijk diner terecht. De lunch wordt bij 100% Zuidoost tot 2 uur ‘s middags geserveerd en je hebt er rond het middaguur onder meer keuze uit diverse huisgemaakte soepen waarbij het aanbod telkens aan het seizoen en het bijbehorende weertype wordt aangepast. Daarnaast is dit eetcafé ook het juiste adres voor hen die van eiergerechten of pannenkoeken houden en worden er verschillende soorten broodjes geserveerd. Het eetcafé verwelkomt ook graag vegetarische gasten. Voor hen staan er namelijk diverse smakelijke opties op de menukaart. Voor wat betreft het avondmaal richt het aanbod zich voornamelijk op gegrilde en gefrituurde gerechten, zoals kipsaté en (vega)burgers. Deze gerechten worden in praktisch alle gevallen gecompleteerd met patat, zodat er een complete maaltijd ontstaat. Met de Amsterdam ArenA op amper een steenworp afstand kun je bij dit eetcafé tenslotte ook voor een speciaal Ajax menu terecht waarbij een groot formaat vleesgerecht met patat en gemengde salade aan je wordt geserveerd.

Als je van al het lekkers van Eetcafé 100% Zuidoost hebt genoten en het tijd is geworden om de rekening voor al je genuttigde dranken en spijzen te betalen, dan is het eigenlijk vanzelfsprekend dat je daarvoor gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon kunt gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10