Rancho Spui

Dinerbon Amsterdam Rancho Spui
Adres
Spui 3
1012WX Amsterdam
Telefoon
020 6256764
Dinerbon Amsterdam Rancho Spui
Dinerbon Amsterdam Rancho Spui
Dinerbon Amsterdam Rancho Spui
Dinerbon Amsterdam Rancho Spui

Als vleesliefhebber moet je minstens eenmaal in je leven bij Rancho geweest zijn. Er zijn maar liefst vier locaties, allemaal in het centrum gelegen. Steakhouse Rancho aan het Spui is gelegen naast de Kalverstraat. Een fantastische locatie om lekker te gaan eten na een middagje shoppen. Vergeet dus niet je Dinerbon mee te nemen als je een dagje Amsterdam doet.

Rancho is opgericht in 1981 door twee broers met een passie voor goed vlees. In de afgelopen decennia is het restaurant niet veel veranderd, ze houden vast aan hun idealen. Dit werkt door in de kwaliteit van hun vleesproducten, je proeft het authentieke erin terug. Ieder jaar wordt er in Zuid-Amerika gezocht naar het beste vlees, deze wordt vervolgens naar Nederland geëxporteerd. Alle gerechten zijn vers en worden met aandacht bereid. Zoek jij een plek om je Dinerbon uit te geven voor een geslaagde avond? Dan moet je zeker bij Rancho aan het Spui zijn.

De steaks zijn natuurlijk het paradepaardje van het restaurant. Maar we raden je ook aan om de rest van de menukaart zorgvuldig te bekijken. Begin je diner bijvoorbeeld met manchego kaas en serrano ham. Of ga voor Argentijnse groentepasteitjes of vleespasteitjes. Dan kom je bij de steaks aan, ze zijn verkrijgbaar in diverse groottes, van 200 gram tot 400 gram. Je hebt keuze uit diverse soorten biefstukken. Tevens kan je een tafelgrill bestellen voor twee personen, dan worden er verschillende stukken vlees voor je bereid. Het eten wordt naar keuze geserveerd met salade en frites, gepofte aardappel of rijst. Naast de steaks kan je ook nog voor volledige gerechten kiezen en wordt je ook vis, als zalmfilet en gamba's aangeboden. En natuurlijk is er altijd plek voor dessert, zoals de menukaart zelf ook al aangeeft. Wat dacht je van brownie, cheesecake of flensjes met vanille ijs en Argentijnse karamelsaus? Eén ding is zeker, als je je Dinercheque hier spendeert, ga je met een verzadigd gevoel weer naar huis.

Nodig een dinerpartner uit, verras hem of haar met een etentje en neem je Dinercheque mee. Je kan reserveren via de website, maar meestal is er gewoon plek en kan je direct plaatsnemen in het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10