Restaurant Black

Dinerbon Amsterdam Restaurant Black
Adres
Prinsengracht 703
1017 JV Amsterdam
Telefoon
020 7870398
Dinerbon Amsterdam Restaurant Black
Dinerbon Amsterdam Restaurant Black
Dinerbon Amsterdam Restaurant Black
Dinerbon Amsterdam Restaurant Black

Heb je de afgelopen tijd een dinercheque of dinerbon gekregen? Dan moet je op zoek naar een leuk restaurant om deze uit te geven. Wil je dineren in Amsterdam? Doe dat dan bij Restaurant Black aan de Prinsengracht. Je kunt in dit restaurant dagelijks tussen 08:30 en 23:00 terecht. Of je nu wilt komen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Bij Restaurant Black is het allemaal mogelijk.

Het ontbijt bij Restaurant Black wordt geserveerd tussen 08:30 en 12:00. Je kunt kiezen uit gezonde smoothies, yoghurt met verse granola, havermout met fruit, een croissant of een belegd broodje. Daarnaast kun je natuurlijk ook genieten van een overheerlijke kop koffie. Wil je lunchen bij het restaurant? Dan kun je kiezen uit verschillende belegde broodjes, soep, salades en warme gerechten. Voor bij de borrel kun je hapjes als een borrelplank, kaasplank, nachos of bittergarnituur bestellen.

Wie het restaurant binnenloopt ziet gelijk dat er veel aandacht is besteed aan de inrichting. De industriële inrichting geeft het pand een stoere uitstraling en is een goede achtergrond voor een mooie Instagramfoto. Kom je binnenkort dineren bij Restaurant Black? Dan kun je een fantastische avond verwachten. Het draait op de menukaart om vlees- en visgerechten met een Franse twist. Zo kun je genieten van gerechten als gegrilde coquilles, kreeft, tartaar van tonijn en gamba’s uit de Josper. Of begin je diner met steak tartaar en kies daarna voor piepkuiden, rib-eye of de butcher steak. Je kunt deze gerechten aanvullen met verschillende bijgerechten waaronder: gegrilde groente, asperges, patat of een salade.

Eet je liever vegetarisch of heb je andere dieetwensen? Op de uitgebreide menukaart is voor iedereen wel iets te vinden. Er zijn verschillende vegan, vegetarische en glutenvrije gerechten die je kunt bestellen. Bestel (speciaal)bier of een wijntje van de uitgebreide drankkaart en geniet van je diner bij Restaurant Black. De mooie locatie aan de grachten van Amsterdam en het uitgebreide menu, maken Restaurant Black een fantastische keuze voor iedereen. Een date, borrel of diner met collega’s of samen eten tijdens een familiedag. Restaurant Black is altijd de juiste keuze.

Kom je binnenkort eten bij dit restaurant? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Deze worden door Restaurant Black geaccepteerd als betaalmiddel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10