StarBBQ Amsterdam (Ma t/m Vrij)

Dinerbon Amsterdam StarBBQ Amsterdam (Ma t/m Vrij)
Adres
Javastraat 28
1094HH Amsterdam
Telefoon
020 6659055

Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeau alleen op ma t/m vrij

StarBBQ Amsterdam is gevestigd aan de Javastraat 28 in de hoofdstad en is naar eigen zeggen het lekkerste kebab-bbq-restaurant van Nederland. Vanwege de gerechten die er geserveerd worden zou je het etablissement ook als Irakees specialiteitenrestaurant kunnen omschrijven. Het interieur van dit horecabedrijf kenmerkt zich door het vele gebruik van hout gecombineerd met typisch Oosterse decoraties, waardoor een warme, huiselijke sfeer ontstaat. StarBBQ Amsterdam beschikt daarnaast over een open keuken, zodat je exact kunt zien hoe de keukenbrigade al je bestelde gerechten klaarmaakt. Het restaurant is elke dag van de week geopend. Je kunt er van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht om er het beschikbare saldo om te zetten in allerlei lekkernijen.

Voor een deel van de gerechten die je bij deze eetgelegenheid kunt bestellen wordt tijdens de bereiding gebruik gemaakt van een op houtskool gestookte grill. De uitbater van het etablissement beschikt over vele jaren grillervaring waardoor hij exact weet hoe je er de meest unieke smaak mee kunt creëren. Alles wat bij StarBBQ op je bord verschijnt wordt dagelijks vers ingekocht en is absoluut 100 procent halal. Typische barbecuegerechten die je bij dit restaurant op de menukaart aantreft zijn onder meer Irakese kebab, lamshaas tka en kip tandoori tka. Daarnaast kan het personeel van dit horecabedrijf je ook diverse andere Oosterse vleesgerechten serveren, zoals kozy, bestaande uit vlees, rijst en orka of witte bonen, of kuba musul, een schotel met bulgur gevuld met lamsvlees, rozijnen, noten en kruiden. StarBBQ is ook een prima eetgelegenheid voor een ieder die liever vegetarisch eet. Voor hen staat er onder meer een falafel schotel en rijst met groente van de dag op de menukaart. Je traditionele smulfeest sluit je eigenlijk als vanzelfsprekend op passende wijze af met overheerlijke baklava.

De vriendelijke en gastvrije bediening zorgt er bij StarBBQ Amsterdam gegarandeerd voor dat je er aangenaam en relaxt kunt genieten van al het lekkers dat aan je geserveerd wordt. Bijkomend voordeel is dat het restaurant volwaardig acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, zodat je met het saldo ervan (deels) je rekening kunt betalen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10