StarBBQ Tafelbergweg (Ma t/m Vrij)

Dinerbon Amsterdam StarBBQ Tafelbergweg (Ma t/m Vrij)
Adres
Tafelbergweg 4B
1105BN Amsterdam
Telefoon
06 47968038

Let op: Dit restaurant accepteert Diner Cadeau alleen van maandag t/m vrijdag.

StarBBQ Amsterdam-Zuidoost maakt deel uit van het foodplein aan de Tafelbergweg, langs de A2 ter hoogte van Knooppunt Holendrecht. Omdat de verschillende eetgelegenheden op dit plein zich mede richten op passanten op de snelweg is er ruim voldoende plek rondom het horecabedrijf beschikbaar waar je je wagen gratis kunt parkeren. Het kebab-bbq-restaurant is gevestigd in een modern, bijna futuristisch uitziend gebouw. Als je er echter binnenstapt merk je al snel dat de uitbater er alles aan heeft gedaan om de eventuele kilte van het moderne design weg te poetsen door er een uiterst sfeervol etablissement van te maken. Deze aangename ambiance draagt er gegarandeerd aan bij dat je de drukte van alledag vergeet en je er echt op je gemak van al het lekkers geniet dat het vriendelijke personeel aan je serveert. StarBBQ Amsterdam-Zuidoost is elke dag van de week geopend. Je kunt er van 8 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avond met je dinerbon of dinercheque terecht.

De zeer ruime openingstijden van deze StarBBQ heeft als prettig gevolg dat er een veel ruimer culinair aanbod beschikbaar is dan bij andere restaurants van deze keten. Uiteraard spelen ook in deze vestiging de houtskoolgrill en de overheerlijke gerechten die daarmee door de keukenbrigade gecreëerd worden nog steeds een belangrijke rol, maar het aanbod richt zich ook op hen die onderweg zijn en in plaats van uitgebreid te tafelen er liever voor kiezen om snel hun lekkere trek te stillen. De menukaart bevat daarom diverse kleine gerechten, zoals een broodje falafel of shish bbq dat bestaat uit kebab, kip, lever, nan en salade. Er is ook een groter aanbod aan barbecuegerechten beschikbaar. Naast Irakese kebab heb je er onder meer ook keuze uit een shihs bbq mix of een zeer uitgebreide familiemix, waarbij je uiteindelijk met je hele tafel één compleet en gevarieerd gerecht bestelt waar jullie vervolgens allemaal van kunnen smikkelen.

Net als bij alle andere StarBBQ-restaurants kun je ook bij de vestiging Amsterdam-Zuidoost aan het einde van je smakelijke en gezellige verblijf je dinercheque of je dinerbon tevoorschijn toveren om met het saldo ervan deels of volledig de rekening van al je genuttigde dranken en spijzen te voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10