Dennenlucht Breda

Dinerbon Breda Dennenlucht Breda
Adres
Heistraat 15
4836BE Breda
Telefoon
076 2042000
Dinerbon Breda Dennenlucht Breda
Dinerbon Breda Dennenlucht Breda
Dinerbon Breda Dennenlucht Breda

Midden in het bijzondere Mastbos aan de rand van Breda ligt Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht. Het startte in 1926 toen boer van Hooijdonk een boerderij met café liet bouwen. Het was een prachtig pand om te zien met een fraaie Franse kap. Jarenlang zou het café dienstdoen als een cafe dat vooral bezocht werd door lokale inwoners, boeren, jagers en militairen. In 2016 onderging de boerderij een grondige verbouwing en ging het verder als Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht. De prachtige locatie zorgt ervoor dat je hier met je Dinerbon met een vakantiegevoel lekker pannenkoeken en andere gerechten kunt eten. Trek er met je Dinercheque dus lekker op uit naar het mastbos bij Breda.

Lekker pannenkoeken eten

De pannenkoeken van de Dennenlucht worden gemaakt van een eigen bereide beslag wat de typische smaak geeft aan de pannenkoeken van de Dennenlucht. Welke pannenkoeken staat er op jouw wensenlijstje? Wil je pannenkoeken met hartige vulling of juist zoet? Alles is mogelijk en je mag absoluut hoge kwaliteit pannenkoeken verwachten van pannenkoeken die met de hand zijn gemaakt. Maar Dennenlucht is meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant. Je kunt hier met je Dinerbon ook al je feestjes en bijeenkomsten organiseren.

Kinderfeestjes

De omgeving van het Mastbos is ideaal voor een kinderfeestje. Op het terrein van Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht staat een grote speeltuin, waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Ook binnen kunnen kinderen bij slecht weer heerlijk spelen. Ook een leuke speurtocht of een huifkartocht behoort tot de mogelijkheden bij een kinderfeestje. Om het kinderfeestje af te sluiten, ga je in het restaurant of op het uitgebreide terras gezamenlijk pannenkoeken versieren en daarna lekker opeten. Ook een ijsje na afloop mag tijdens een kinderfeestje niet gemist worden.

Bruiloft

Wist je dat Pannenkoekenrestaurant door de fraaie ligging ook een trouwlocatie is? Hier kun je je bruiloft van begin tot eind vieren, zoals de huwelijksceremonie en in één van de verschillende zalen het bruiloftsfeest. Hier kun je in de buitenlucht officieel getrouwd worden, waarna je ter plaatse kunt genieten van het aansnijden van de bruidstaart en een receptie. In het restaurant geniet je van een heerlijk diner om uiteindelijk 's avonds uit je dak te gaan op het feest. Ook deze dag kun je gebruiken om je Dinercheque te verzilveren.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10