Eten bij Rico

Dinerbon Dinxperlo Eten bij Rico
Adres
Markt 1A
7091CJ Dinxperlo
Telefoon
0315 236022
Dinerbon Dinxperlo Eten bij Rico
Dinerbon Dinxperlo Eten bij Rico

Een gastvrije ontvangst staat centraal bij Eten bij Rico in Dinxperlo

Een gastvrije ontvangst staat centraal bij Eten bij Rico in Dinxperlo. Met de dinercheque ben je van harte welkom voor een gezellige lunch, en kop koffie met een lekkernij of een uitgebreid diner. Eten bij Rico in Dinxperlo biedt je ook de mogelijkheid om lekker te borrelen. “Niet langskommen, maor ankommen!”, zoals ze dat in de Achterhoek zeggen. Met wie kom jij langs met je dinercheque?

Voor iedere smaak zit je bij Eten bij Rico in Dinxperlo helemaal goed

Naar wat voor soort gerecht gaat jouw voorkeur uit? Eten bij Rico in Dinxperlo biedt een gevarieerde kaart tijdens de lunch en het diner, zodat je zeker weet dat je je culinaire hart helemaal op gaat halen. Kies je bij Eten bij Rico in Dinxperlo voor een gerecht met vlees, een gerecht met vis of een volledig vegetarisch gerecht? Indien je bepaalde dieetwensen hebt of een allergie, kun je dit altijd even doorgeven aan het gastvrije personeel. Ze doen er graag alles aan om het je helemaal naar je zin te maken, zodat je de hele middag of avond onbezorgd kunt gaan genieten.

Eten bij Rico in Dinxperlo is van woensdag tot en met zondag geopend

Eten bij Rico in Dinxperlo is van woensdag tot en met zondag geopend. Op welke dag kom jij graag langs met je eigen dinerbon? Eten bij Rico in Dinxperlo is op zondag, woensdag en donderdag geopend tussen 11:00 uur – 22:00 en op vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend tussen 11:00 uur – 0:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10