Dapper - De Bonte Wever

Dinerbon Assen Dapper - De Bonte Wever
Adres
Stadsbroek 17
9405 BK Assen
Telefoon
0592 - 356000
Dinerbon Assen Dapper - De Bonte Wever
Dinerbon Assen Dapper - De Bonte Wever

Dapper is een restaurant voor echte waaghalzen. Toen De Bonte Wever onlangs een gedurfde uitbreiding onderging, ontstond ook dit prachtige nieuwe restaurant. Bij deze nieuwe hotspot kunt u terecht voor lunch, diner of gewoon voor een drankje.

 

De Bonte Wever is een groot vier sterren sport- en eventcentrum in Assen. Het complex beschikt onder andere over een subtropisch zwembad, bowling, sauna, fitnesscentrum, en een indoor speeltuin. Restaurant Dapper is weer een hele andere wereld. De inrichting is eigentijds, stoer met een gezellige verlichting. Je drinkt hier heerlijke goede koffie of een stoere lunch met belegd oerbrood of bijvoorbeeld een gegrilde groente salade of een spaghetti bolognese. Voor het diner heeft u ruime keuze uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Het concept van het restaurant is er op gericht om de gasten ‘dappere’ en ‘gewaagde’ keuzes te maken, net zoals de eigenaren hebben gedaan toen zij dit restaurant openden. Een geweldige gelegenheid dus om uw dinerbon of dinercheque in te leveren!

 

De sfeer in het restaurant is ‘classy’ maar ook gewoon heel gezellig. Iedereen is welkom, dapper of niet. Zo kunt u bijvoorbeeld fantastisch dineren met uw gehele gezin, ter viering van uw verjaardag, of gewoon omdat u er zin in heeft. Ook is de ambiance van het restaurant zeer geschikt voor zakendiners, of gewoon een gezellig diner met vrienden. En is het goed weer? Dan kunt u terecht op het prachtige terras. Kom genieten bij Dapper!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10