FLINCK - De Bonte Wever

Dinerbon Assen FLINCK - De Bonte Wever
Adres
Stadsbroek 17
9405 BK Assen
Telefoon
0592 - 356000
Dinerbon Assen FLINCK - De Bonte Wever
Dinerbon Assen FLINCK - De Bonte Wever

Restaurant FLINCK is echt een divers familierestaurant. Gelegen in het sportcentrum De Bonte Wever is dit 1 van de eetgelegenheden die u aan kunt doen tijdens uw bezoek aan Assen. Bent u met uw gezin op zoek naar een gezellig, laagdrempelig restaurant? Dan is dit de perfecte plek voor u om uw dinerbon  of dinercheque in te leveren!

 

De Bonte Wever is een groot vier sterren sport- en eventcentrum in Assen. Het complex beschikt onder andere over een subtropisch zwembad, bowling, sauna, fitnesscentrum, en een indoor speeltuin. Er zijn talloze activiteiten dus, en om daar aan mee te kunnen doen moet u natuurlijk een plek vinden waar u kunt uitrusten en opladen, voordat u weer verder gaat. Restaurant FLINCK voldoet aan die behoefte. U kunt hier terecht voor een stevig ontbijt in de ochtend, een verrassende lunch in de middag of een heerlijk uitgebreid diner in de avond. De sfeer in het restaurant is gezellig, laagdrempelig en comfortabel. Bent u met kinderen? Geen probleem! Bij Restaurant FLINCK is een speciale ruimte ingericht voor uw kinderen om te kunnen spelen. Op zondag kun je bij Restaurant FLINCK terecht voor een uitgebreide brunch voor de hele familie of uw vriendengroep. Kijk voor meer informatie over de brunch op zondag even op de website.

 

Restaurant FLINCK is zeven dagen per week geopend, en het vriendelijke personeel staat altijd met een glimlach voor u klaar!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10