De Havixhorst

Dinerbon De Schiphorst De Havixhorst
Adres
Schiphorsterweg 34-36
7966 AC De Schiphorst
Telefoon
0522 - 441 487
Dinerbon De Schiphorst De Havixhorst
Dinerbon De Schiphorst De Havixhorst
Dinerbon De Schiphorst De Havixhorst
Dinerbon De Schiphorst De Havixhorst

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om te leven als een baron of barones? Dat kan met uw Dinerbon of Dinercheque! Breng een bezoekje aan chateauhotel en -restaurant De Havixhorst in De Schiphorst in Drenthe. Hier proeft u de rijke historie in de streekgebonden producten en kruiden die bij de bereiding van de gerechten wordt gebruikt. Prikkel uw zintuigen en laat u meenemen op een reis terug in de tijd.

De Drentse streek kent veel smaken en de kok laat deze smaken zoveel mogelijk terugkomen in de gerechten. Aardappelen en groenten worden grotendeels speciaal voor De Havixhorst verbouwd, het wild komt uit de regio, de paddenstoelen uit het bos en de kruiden uit de eigen kasteeltuin. Dit maakt dineren bij de Havixhorst uniek en extra speciaal. Op de menukaart vindt u dan ook de meest veelzijdige, biologische en regionale gerechten waar u met uw Dinerbon voor kunt kiezen. Wat dacht u van een krokant gebakken kalfszwezerik met beukenzwammen, zomertruffel en jus de veau met shiitake uit Balkbrug vooraf? En een in roomboter gebakken zeetong met limoen, peterselie, gefrituurde kappertjes, gebakken krieltjes en zomergroenten? Maak uw maaltijd compleet met een heerlijke soufflé met pruimen uit de eigen boomgaard en vergeet niet een mooie wijn uit te kiezen van de uitgebreide wijnkaart. De behulpzame bediening adviseert u hier graag over.  

Ervaar zelf met uw Dinercheque hoe de adel in de zeventiende eeuw woonde en proef de rijke cultuur, geschiedenis en natuur van het landgoed. Een ervaring om nooit te vergeten! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10