De Gulle Boergondier

Dinerbon Drouwenermond De Gulle Boergondier
Adres
Zuiderblokken 1
9523 TL Drouwenermond
Telefoon
0599 618892
Dinerbon Drouwenermond De Gulle Boergondier
Dinerbon Drouwenermond De Gulle Boergondier

Geniet van een overheerlijk buffet bij De Gulle Boergondier in Drouwenermond

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een overheerlijk buffet? Dan doet het je zeker goed om met je dinercheque een keer een bezoek te brengen aan De Gulle Boergondier in het gezellige Drouwenermond. Het buffet wordt tot in de puntjes voor je verzorgd en je hebt de keuze uit diverse smakelijke boerengerechten, afgewisseld met populaire en klassieke gerechten. Zo weet je zeker dat er voor ieder wel wat wils is in het karakteristieke restaurant. Uiteraard bereidt het personeel dit met veel liefde voor je, en dat proef je direct!

Voor een vast tarief kun je met de dinerbon uit eten bij De Gulle Boergondier in Drouwenermond

Wil je tijdens en avond uit eten zeker weten waar je aan toe bent en voor een vast bedrag uit eten gaan. Het buffet van De Gulle Boergondier in Drouwenermond biedt in dat geval een prettige uitkomt. Met je dinercheque betaal je slechts € 28,95 per persoon. Je geniet in een ongedwongen en prettige sfeer. De locatie is een eeuwenoude boerderij, wat een en al sfeer uitstraalt. Ga jij dineren in de opkamer, de voorraadkamer, de kap schuur of de stal?

Ook voor grote groepen is De Gulle Boergondier in Drouwenermond uitstekend geschikt

Ook voor grote groepen is De Gulle Boergondier in Drouwenermond uitstekend geschikt. Hier zijn er namelijk aparte ruimte voor beschikbaar. Ook kun je tijdens het eten kosteloos gebruik maken van de kegelbanen, die je onder het restaurant kunt vinden. Ideaal als de kleine eters snel wat afleiding nodig hebben of als je zelf graag blijft bewegen tussen de gangen door. Je bent op vrijdag, zaterdag en zondag met de dinerbon van harte welkom voor het buffet. Het buffet is geopend vanaf 17:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10