Athina

Dinerbon Emmen Athina
Adres
Weerdingerstraat 12
7815 SB Emmen
Telefoon
0591 613 976
Dinerbon Emmen Athina
Dinerbon Emmen Athina

Griekse specialiteiten probeer je met je dinerbon uit bij Grieks Restaurant Athina in Emmen

Griekse specialiteiten probeer je met je dinerbon uit bij Grieks Restaurant Athina in Emmen. Hier heb je namelijk de keuze uit een erg gevarieerde menukaart en je geniet in een ongedwongen sfeer en in een gezellig restaurant. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:30 uur voor je geopend en de keuken is geopend tot 21:00 uur. Reserveer je binnenkort een tafel bij Grieks Restaurant Athina?

Grieks Restaurant Athina bestaat sinds het jaar 1991

Sinds december 1991 is Grieks Restaurant Athina in Emmen geopend, waardoor het restaurant tot op de dag van vandaag een erg goede reputatie heeft opgebouwd. Vriendelijkheid, professionaliteit en de Griekse gastvrijheid staan dan ook iedere dag weer centraal. Met een capaciteit van 120 plekken kun je hier ook uitstekend een gezellig feest vieren, waarbij je zeker weet dat je op verschillende vlakken helemaal ontzorgd gaat worden. Het personeel van Grieks Restaurant Athina doet er alles aan om je een geweldige tijd te bezorgen en vertelt je graag alles over de veelzijdige kaart.

Welke Griekse specialiteiten probeer je met je dinercheque uit bij Grieks Restaurant Athina?

Van moussaka tot aan stifado en van souvlaki tot aan een luxe schotel, bij Grieks Restaurant Athina probeer je het met je dinercheque allemaal uit. Uiteraard zijn er naast vleesgerechten ook verschillende visgerechten en vegetarische gerechten te bestellen. Voor grote en kleine groepen biedt Grieks Restaurant Athina in Emmen voldoende plek en dankzij de uitgebreide dessertkaart weet je zeker dat je de hele avond culinair kunt genieten. Ziet het personeel van Grieks Restaurant Athina je binnenkort verschijnen in Emmen? Je bent zes dagen per week van harte welkom in dit sfeervolle en gezellige restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10