Toby's Steakhouse

Dinerbon Exloo Toby's Steakhouse
Adres
Hoofdstraat 65
7875 AB Exloo
Telefoon
0591 859481
Dinerbon Exloo Toby's Steakhouse
Dinerbon Exloo Toby's Steakhouse
Dinerbon Exloo Toby's Steakhouse
Dinerbon Exloo Toby's Steakhouse

Wil je met je Dinerbon genieten van een lekkere steak in een gezellig restaurant? Bij Toby's Steakhouse in Exloo (Drenthe) ben je van harte welkom met al je vrienden en familie! Je vindt dit restaurant net buiten het centrum van Exloo.

Het vlees dat je voorgeschoteld krijgt in Toby's Steakhouse is van hoge kwaliteit. Het heeft meerdere weken gerijpt. Daardoor is de smaak verfijnder en de structuur van de steak een stuk malser dan bij vlees dat niet gerijpt heeft. De steaks van Toby's Steakhouse hebben dan ook een heerlijke smaak. Op het menu staan uiteraard veel vleesgerechten. Denk bijvoorbeeld aan schnitzel, spareribs, eend van de boerderij, lever van het kalf, varkenshaas, entrecote en ribeye. Ook aan visliefhebbers is gedacht: zalm, tonijn en gambaspiesjes behoren tot de mogelijkheden. Vegetariërs kunnen met de Dinercheque hun hart ophalen aan de overheerlijke vegetarische lasagne die je hier kunt bestellen. Voor kinderen zijn er speciale kindermenu's verkrijgbaar. De kleintjes vermaken zich prima!

Toby's Steakhouse is gevestigd in een karakteristiek gebouw en is sfeervol ingericht. Met mooi weer kun je hier uitgebreid genieten op het ruim opgezette terras. Het interieur van het restaurant is luxe. Op de comfortabele stoelen geniet je hier in alle rust van een lekkere maaltijd. In de omgeving van het restaurant is veel te doen. Vooral de bossen zijn liefhebber bij veel vakantiegangers. Uitermate geschikt voor een gezonde wandeling in de frisse lucht. Hoe fijn is het om daarna uit te rusten bij Toby's Steakhouse? Dat kan met je Dinercheque!

In de zomervakantie is Toby's Steakhouse in Exloo maar liefst 7 dagen per week geopend. Vanaf 11.00 uur kun je er terecht voor een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje. Wil je met je Dinerbon reserveren bij Toby's Steakhouse? Laat dan je contactgegevens achter op de website om je reservering compleet te maken. Je kunt er ook voor kiezen om ze te bellen of te mailen, net zo handig! Parkeren is geen enkel probleem. Er is namelijk voldoende parkeergelegenheid aan beide kanten van de Hoofdstraat. Bij drukte kun je je auto bij het politiebureau parkeren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10