Restaurant De Wiemel

Dinerbon Gasselte Restaurant De Wiemel
Adres
Gieterweg 2
9462TD Gasselte
Telefoon
0599-564725
Dinerbon Gasselte Restaurant De Wiemel
Dinerbon Gasselte Restaurant De Wiemel

Als u bij restaurant de Wiemel in Gasselte arriveert ervaart u meteen rust. Ga op het zonnige terras zitten en kijk uit over de prachtige vijver en landelijke omgeving terwijl u geniet van een heerlijk hapje of drankje. Bij de Wiemel zijn gezelligheid, gastvrijheid en lekker eten de onmiskenbare ingrediënten die ervoor zorgen dat u een fantastische middag of avond beleeft. Een mooie bestedingsmogelijkheid voor uw Dinerbon of Dinercheque!

Al vele jaren biedt de Wiemel à la carte gerechten en diverse uitgebalanceerde menu’s, zoals een driegangenkeuzemenu, een Wiemelmenu en een groepsmenu. Er is rekening gehouden met elke smaak, zodat iedereen optimaal kan genieten. Op de kleine kaart staat een ruime keuze aan gerechten waar u met uw Dinerbon voor kunt kiezen. Ga voor een verrukkelijk broodje vitello tonato, een Mediterraans plateau met diverse vleeswaren en kazen of een echt Hollands broodje kroket. Grote trek? Geen probleem! Neem dan een sappige Wiemelsteak met pepersaus, smaakvolle gebakken zalm met een witte wijnsaus of uitgebreid driegangenmenu. Uiteraard mag een lekker drankje niet ontbreken. Gelukkig is er een ruim aanbod aan lekkere drankjes waar u op een warme zomerdag op het terras of in de koude wintermaanden gezellig binnen van kunt genieten.

Restaurant de Wiemel is ook een erg gewilde feestlocatie. Voor zowel bruiloften, familiefeesten als zakelijke bijeenkomsten is de gasterie een unieke locatie. U bent van woensdag tot en met zondag van harte welkom met uw Dinercheque. Het team hoopt u snel te mogen verwelkomen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10