Cafe Restaurant Gerrie

Dinerbon Grolloo Cafe Restaurant Gerrie
Adres
Hoofdstraat 15
9444 PA Grolloo
Telefoon
0592 - 501471
Dinerbon Grolloo Cafe Restaurant Gerrie
Dinerbon Grolloo Cafe Restaurant Gerrie

 Café-restaurant Gerrie is gevestigd in het landelijke Grolloo in Drenthe. Met uw Dinerbon kunt u hier uitgebreid lunchen, borrelen of dineren. Bij het restaurant zit een fijn terras en een prachtige serre, waar u lekker kunt eten met uitzicht op de weilanden. Een etentje bij Café-restaurant Gerrie is goed te combineren met een dagje of weekendje weg in het prachtige Drenthe. De omgeving is uiterst geschikt voor een ontspannende wandeling of fietstocht. Geniet van de natuur en kom daarna gezellig een hapje eten bij Gerrie met uw Dinerbon.

U kunt dagelijks bij Café-restaurant Gerrie terecht vanaf een uurtje of 10:00, behalve op dinsdag. Neem dan gerust uw Dinercheque mee. Het restaurant heeft een gemoedelijke oud-Hollandse sfeer en ook op de menukaart staan veel vertrouwde gerechten. Bijzonder is wel dat ze graag gebruik maken van regionale producten, zodat u het allerbeste van de streek kunt proeven! Tijdens de lunch serveren ze bijvoorbeeld een ‘’Drentsche supertosti’’ met oerbrood, oude Orvelterkaas en Drentsche ham. In de avond kunt u met uw Dinercheque aanschuiven voor een smakelijk diner. Op de menukaart staan vooral klassieke vis- en vleesgerechten zoals diamanthaas, schnitzel en tongfilet. Bij Gerrie krijgt u goed te eten voor een goede prijs.

Café-Restaurant is een echt familierestaurant en u bent dan ook van harte welkom met uw hele gezin. En met uw Dinercheque natuurlijk. De kinderen kunnen zich te goed doen aan een lekkere pannenkoek, frietje of softijs. De ijsjes van Gerrie worden zelfs de lekkerste van Nederland genoemd…

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10