Lekker India

Dinerbon Eindhoven Lekker India
Adres
Hoogstraat 49
5615 PA Eindhoven
Telefoon
06 34658012
Dinerbon Eindhoven Lekker India
Dinerbon Eindhoven Lekker India
Dinerbon Eindhoven Lekker India

Lekker India is naar eigen zeggen het beste Indiase specialiteitenrestaurant van Nederland. Je vindt de eetgelegenheid aan de Hoogstraat 49 in Eindhoven. Het etablissement is voorzien van een gezellige, moderne en kleurige inrichting met aan de wanden typisch Indiase prenten en versierselen. De ontvangst is er hartelijk en warm en het attente personeel stelt alles in het werk om het je tijdens je verblijf in culinair opzicht naar de zin te maken. Dit betekent dus ook dat je ze om smaakadvies kunt vragen als je niet precies weet of een bepaald gerecht pittig of juist mild is. Lekker India is iedere maandag gesloten. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je er van 5 uur ‘s middags tot half 9 ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht, op vrijdag en zaterdag van 5 uur ‘s middags tot half 11 ‘s avonds en op zondag van 12 uur ‘s middags tot half 9 ‘s avonds.

India is een groot land met talloze streken die elk zo hun eigen karakteristieke gerechten hebben. Lekker India heeft uit dat enorme aanbod een selectie gemaakt, zodat je er alleen van het beste kunt genieten wat de globale Indiase keuken je te bieden heeft. Voor de bereiding van al die lekkernijen maakt de chef-kok en zijn keukenbrigade uitsluitend gebruik van écht verse ingrediënten en rechtstreeks uit India geïmporteerde producten, zodat het eindresultaat dat aan je geserveerd wordt van de allerhoogste en vooral ook smakelijkste kwaliteit is. Restaurant Lekker India werkt niet met een menukaart, maar met menu’s die op basis van de beschikbare ingrediënten regelmatig kunnen wisselen. Het actuele menuaanbod wordt altijd op de website en de Facebook-pagina van de eetgelegenheid bekendgemaakt en bevat zowel vegetarische als niet-vegetarische opties. Wil je extra veel smakelijks voor je geld? Kies dan voor het all you can eat concept van dit restaurant. In dat geval kun je tegen een vaste prijs per persoon bij het buffet zo veel en zo vaak opscheppen als je maag dat toelaat.

Heb je heerlijk uitgebreid getafeld bij Lekker India en wordt het tijd om de rekening voor al je genuttigde consumpties af te rekenen, dan kun je daar natuurlijk gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10