Restaurant Festijn Culinair

Dinerbon Almere Restaurant Festijn Culinair
Adres
Trekweg 1
1338 GA Almere
Telefoon
036 3030157
Dinerbon Almere Restaurant Festijn Culinair
Dinerbon Almere Restaurant Festijn Culinair

Eten is een feestje bij Festijn Culinair in Almere. Gelegen aan de Trekweg in Almere kun je hier iedere avond heerlijk genieten van een geweldig diner. Met een dinercheque kun je altijd terecht bij de Mediterraanse restaurant.

All You Can Eat

Dat er sushi restaurants bestaan waar je zoveel kunt eten als je wilt, of onbeperkt pannenkoeken en spareribs eten, dat is een oud kunstje. Maar een All You Can Eat Mediterraans menu, dat is uniek! Bij Festijn Culinair in Almere kun je onbeperkt eten. Geniet van een uitgebreide menukaart met heerlijke Mediterraanse hapjes en gerechten. Je betaalt een vaste prijs voor het menu en kunt vervolgens onbeperkt genieten. Ben jij geen grote eter? Dan kun je ook altijd de lekkerste gerechten à la carte bestellen bij dit restaurant.

Naast de heerlijke gerechten, is de drankenkaart ook voorzien van leuke en lekkere drankjes. Festijn Culinair is dé bestemming voor een gezellig avondje uit.

Buiten eten

Wat is er nu leuker dan in de zomer lekker buiten eten. Geniet van de buitenlucht bij Festijn Culinair. Dit restaurant heeft namelijk een groot terras. Hier kun je zomers lekker dineren, maar natuurlijk ook gewoon langskomen voor een borrel met een hapje.

Menukaart voor iedereen

De Mediterraanse keuken heeft natuurlijk veel heerlijke gerechten met vlees en vis, maar bij Festijn Culinair kun je ook vegetarisch genieten van de Mediterraanse keuken. Er zijn veel vegetarische gerechten op de menukaart, waardoor iedereen een lekkere avond kan hebben. Ook zijn er voor kinderen speciale gerechten en is Festijn Culinair een perfect restaurant voor het hele gezin.

Wil jij binnenkort in Almere uit eten of ben je op zoek naar een uniek concept? Geniet dan bij Festijn Culinair van onbeperkt Mediterraans eten. Heb jij nog een dinerbon liggen? Neem deze dan mee of vermeld dit tijdens het reserveren. Zo geniet je nog beter van een voordelig All You Can Eat menu bij Festijn Culinair in Almere.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10