Tiki Taka Toko

Dinerbon Almere Tiki Taka Toko
Adres
Oslostraat 45
1334CB Almere
Telefoon
036 8418304
Dinerbon Almere Tiki Taka Toko
Dinerbon Almere Tiki Taka Toko
Dinerbon Almere Tiki Taka Toko

Tiki Taka Toko is een geweldig gezellig restaurant in Almere. Het wordt gerund door een familie vol passie voor de Indische keuken. Zijn zullen alles in het werk stellen om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

Alle gerechten worden met uitsluitend verse producten bereid volgens oud familie recept. Bij dit restaurant heeft u de mogelijkheid om heerlijke uitgebreide authentieke gerechten te bestellen, of u kunt gaan voor een paar heerlijke snelle snacks. De Indische keuken is zeer divers. Dit komt voornamelijk dor de koloniale periode in Indonesië, waarin de Indische keuken werd beïnvloedt door de Hollanders en zelfs de Britten en de Portugezen.

 

U eet bij dit restaurant heerlijke klassieke Indische gerechten, maar u kunt ook zeker meer spannende gerechten ontdekken op de kaart. Er staat werkelijk voor iedereen wat wils op de zeer uitgebreide menukaart van Tiki Taka Toko. Dompel u dus onder in Indonesische sferen en kom eens langs bij Tiki Taka Toko in Almere. En vergeet niet uw Dinerbon of dinnercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10